Account
About People Forums Blogs Photos Videos Groups Events Chat News
  •  
 
 
Actions
Overview

Ramplings from a latex and rainwear fetishist...

Categories
Entertainment Blogs (1 posts)
Lifestyle (6 posts)
Personal Blogs (8 posts)
Gummidrømme
Gummidrømme
4613 days ago 5 comments Categories: Entertainment Blogs Tags: latex, sex, bondage, breathcontrol

Jeg befinder mig i et dunkelt rum uden vinduer. Jeg har svært ved at fornemme størrelsen på rummet, da der kun er et dæmpet lys i midten af rummet, men jeg kan kun svagt skimte nogle forskellige ting der står langs væggen i skæret af nogle enkelte stearinlys... lange rækker af knage med en lang række glinsende dragter, slanger og masker, et hvid lakeret vitrineskab, en gynækolog stol i et hjørne og en vakuum seng der står op imod væggen... gulvet er køligt og lugten af gummi er næsten overvældende!

Jeg er iført en sort gummi heldragt med hætte, fødder og handsker... der kører en dobbelt lynlås fra mit skridt og op ad hele min ryg. Jeg kan mærke noget der stramt omklamre mit lem og en udfyldende fornemmelse i mit bagerste hul...  Mmmm... Jeg er utrolig tændt, hvilket også ses på den store bule i mit skridt!

Der er fire spotlights i loftet, som sender lys ind i midten af rummet, hvor der står en stor dobbeltseng. Sengen er en vandseng og er redt med et gummi lagen.  Der ligger en kvinde skikkelse i sengen... med spredte arme og ben... med endnu gummi lagen over sig så hun er helt dækket til. Jeg kan ikke høre hende ånde med kan se hvordan det får gummi lagnet til at bevæge sig op og ned og sengen til at vugge blidt.

Jeg sætter mig på kanten ved foden af sengen og trækker langsomt gummi lagnet væk. Mmmm... den velkendte og ophidsende lyd af gummi i bevægelse... Hun ligger på maven og er iført en heldragt magen til min, men hun har en gasmaske over hætten og har et gummi korset om livet. Et par forede læder manchetter holder hendes håndled og ankler på plads med nogle blanke tynde lænker der er sikkert fastgjort under sengen. Hun prøver at dreje hoved for at få et glimt af hvem det er der forstyrrer hendes skønheds søvn, men det lykkes ikke pga. hendes gasmaske. Et kort øjeblik prøver hun at vride sig fri af lænkernes greb, mens hun ånder hidsigt og hendes gummiklædte krop glider hen over gummilagenet, men de giver sig ikke og hun falder til ro igen.

 

 

Hun giver et lille spjæt, da hun mærker mine hænder om hendes ankler. Jeg checker at manchetterne sidder som de skal og forsætter min inspektion af hende, imens kryber jeg op i sengen til hende. Jeg kører langsomt mine behandskede hænder op langs hendes skinneben og videre op af indersiden af hendes blanke lår. Hun ligger helt stille som om at hun fornemmer hvor jeg er på vej hen... Lige inden mine hænder når hendes skridt, fører jeg dem ud på ydersiden af hendes hofter og videre op over hendes baller.  Hun kommer med et lille udbrud og ånder tungt. Gummiet sidder som malet på og jeg kan mærke at hendes hud er varm og svedig inden under.

Jeg befinder mig nu på knæ ved siden af hende og mine hænder forsætter deres kontrol op til hendes liv, hvor korsettet sidder. Jeg ser om det sidder som det skal og beslutter mig for at stramme det et par tommer mere. Hun mumler et eller andet... men jeg kan ikke hører hende igennem masken. Jeg kan mærke at hun prøver at holde vejret, så jeg ikke kan stramme korsettet mere. Men man skal jo ånde, så jeg venter bare lidt... og så snart hun ånder ud, følger jeg efter og strammer korsettet hele to ekstra tommer... Hun gisper efter vejret og stønner tungt imens hun prøver at vende sig til de nye forhold...

Kort efter, har hun genvundet fatningen og jeg kan mærke hvordan hun nu med alle sine mave muskler prøver at spænde igen, for at jeg ikke skal stramme det yderligere. Men jeg har et es i baghånden... hurtigt placerer jeg mit ene knæ i hendes gummi klædte skridt og massere hende blidt! Dette kommer totalt bag på hende og hun giver et lille spjæt og mister totalt koncentrationen... og en ekstra tomme mere til korsettet! Hun vrider sig stønnende og hendes åndedrag stiger hurtigt til flere gange i sekundet. Jeg fjerner mit knæ fra hendes skridt og smiler selvtilfreds imens jeg beskuer mit arbejde og sikre mig at korsetter er forsvarligt bundet, med en dobbelt sløjfe.

Jeg sætter mig overskrævs på hendes lænd og forsætter op ad hendes ryg. Jeg masserer hendes ryg, skuldre og nakke, igennem gummiet og lader hende komme sig lidt. Efter et par minutters massage. Checker jeg manchetterne om hendes håndled og undgår behændigt hendes hænder der prøver at gribe fandt i mine for at opnå kontakt. Jeg tager et godt greb om hendes nakke med min ene hånd, imens jeg lænder mig frem og kigger ind i gasmaskens duggede glas. Jeg kan lige skimte et par vilde blå øjne. Uhaaa... Jeg kæler lidt for hendes hals og checker at gasmasken sidder godt og tæt!

Så ligger jeg mig oven på hende og trykker den store bule i min dragt mod hendes gummiklædte røv.  Min vægt trykker hende længere ned i vandsengens varme favn. Hun stønner og vrider røven imod min bule, så meget hun overhoved kan! Sådan ligger jeg en tid og lader min krop gnide imod hendes. Jeg kysser hendes nakke og forsætter med at kysse og arbejde mig ned af hendes ryg. Da vægten langsomt aftager presser hun sin røv i vejet af forventningens glæde.

Jeg kysser videre på hendes baller og placer en hånd i hendes gummibeklædte skridt hvor jeg masserer det blidt... Mmmm... Jeg kan mærke noget hårdt dernede... Hun har et par dansetrusser på!... Lækkert... Jeg tager fat om dildoens rod og trækker den forsigtigt lidt ud, for så at skubbe den helt ind igen. Hun begynder at stønne vildt og kraftig sitren går igennem hendes krop. Jeg forsætter og øger tempoet lidt og lægger mærke til nogle små "svup" lyde, hver gang jeg bevæger dildoen. Jeg kan høre hvor våd hun er!... Dette ophidser mig helt vildt! Jeg tager fat i lynlåsen over hendes venusbjerg og trækker den langsomt tilbage mellem hendes lår... ... Bag lynlåsen gemmer sig endnu et lag sort skinnende gummi. Jeg flytter mig, så jeg sidder på hug på den venstre side at hendes hofte. Dansetrusserne sidder godt og stramt. Langsomt trækker jeg dansetrussen lidt ned og hiver den glinsende sorte dildo ud og skubber den til siden. Den sorte gummi står i hård kontrast til hendes svedige og næsten dampende hud. Mmmmm... Hun er helt glatbarberet og meget, meget våd!

Hun stønner og spinder som en kat, da hun mærker en gummibeklædt finger i hendes nøgne revne. Med den højre hånd indsætter jeg først en, så to fingre i hendes stramme hul. Min venstre hånd stikker jeg ind under hendes bløde mave og finder hendes hårde klitoris, som jeg så masserer forsigtigt med mine fingerspidser. Mmmm... Hendes vejrtrækning tiltager kraftigt....  Hun er meget tæt på at komme nu!... Jeg presser endnu en finger ind i hendes våde mis og sender alle tre fingre helt i bund og masserer hendes klitoris hårdere med venstre hånd. Jeg drejer mit håndled samtidig med at jeg kører mine fingre ind og ud... ind og ud... Jeg forsætter med at stimulerer hende en jævn stigende rytme. Jeg kan mærke hvordan musklerne i hele hendes krop spændes. Hendes bækkenbund trækker sig sammen om mine fingre i små kramper mens orgasmen ruller igennem hendes krop! Hun trækker vejet hidsigt og skriger! Åhhhh...!

Orgasmen ebber langsomt ud... men hun er ikke færdig! Hun er bare blevet endnu mere vildt og våd! Jeg trækker mine meget våde fingre ud og flytter mig om bag hende og ligger mig på ryggen med hoved mellem hendes ben. Mmmm... Jeg placerer mine hænder på hendes baller og trækker hende ned til mig... Min tunge finder dens mål... Så snart hun kan mærker det, presser hun sit våde skød ned imod mit ansigt! Jeg bliver overrasket over så våd hun er! Hendes safterne løber ned i min hals og jeg må synke flere gange for ikke at blive kvalt. Jeg nyder hende lugt blandet med varm gummi. Hun begynder at bevæge sit underliv langsomt frem og tilbage mens hun stønner. Ummm...

Jeg flytter min højre hånd tilbage mellem hendes baller. Min langfinger finder hendes bagerste hul og jeg presser den meget forsigtigt indenfor, hvilket går meget nemt da fingeren jo allerede er våd. Hun piver en lille smule og jeg kan mærke at hun spænder lidt, så jeg venter lige et øjeblik, så hun kan slappe af i hendes ringmuskel. Hun slapper hurtigt af mens min tunge slikker hendes klitoris og skamlæber. Langsomt presser jeg fingeren helt i bund og kører den langsomt ind og ud af hendes lille søde numse hul. Efter et stykke tid stopper jeg pludseligt og trækker fingeren ud af hendes røvhul og sætter mig op bag hende. Jeg griber hende om hofterne og presser min tunge spids ind i hendes søde røvhul. Hun gisper og hendes krop giver et lille spjæt! Jeg slikker hende dybt og leger blidt med hendes driv våde mis med min venstre hånd. Hun hviner af fryd og kan slet ikke ligge stille!

Jeg kan mærke på hendes at hun gerne ville have mere, da jeg stopper efter nogle minutter kærlig behandling af hendes røv... men næ.. nej.. for nu er det min tur! Jeg løsner hurtigt hendes ankel lænker, så hun kan komme op på knæ. Hun ved udmærket godt hvad der skal ske og placerer sig straks i den rette stilling. Jeg åbner hurtigt lynlåsen i mit skridt og hiver mit lem frem, som er iført et anatomisk penis overtræk i sort glinsende gummi. Jeg sætter mig op knæ. Med venstre hånd på hendes hofte fører jeg langsomt min pik ind imellem hendes våde skamlæber og i en lang bevægelse glider den helt i bund i hendes lækre våde hul.

Vi stønner vildt... og jeg tager et fast greb om hendes hofter og fører min pik ind og ud... ind og ud... Hurtigere og hurtigere... Sveden driver af os under de mange lag gummi og hun ligger med hoved begravet i gummi lagnet. Synet af hendes slanke gummidækkede ryg er utroligt ophidsende! Vi forsætter i længere tid...  Jeg kan hele tiden høre hende opmuntre mig inde i gasmasken... Til sidst kan jeg mærke på hende at hun er lige ved at komme... og det samme er jeg! ...

Så jeg sætter tempoet ned...

...og griber dildoen fra hendes dansetrusse og propper den op i hendes våde røvhul... Det havde hun ikke lige regnet med! Hun hviner af fryd mens jeg igen sætter tempoet op. Følelsen af at være udfyldt i begge huller er overvældene for hende. Jeg knepper hende hurtigt i hårde faste stød og mærker hvordan min store pik trænger dybt op i hende. Åhhhh.... Hun kommer meget og vildt længe... jeg kan heller ikke holde den længe... jeg trækker mig hurtigt ud, fjerner hurtigt penisovertrækket og river vildt i mit lem. Jeg stønner hurtigt, tungt og dybt...

Jeg brøler og sender flere lange sprøjt udover hendes gummiklædte røv. Åhhhh...  Jaaaa... Uuuugggg...

De hvide sæd klatter løber langsomt ned over den sorte blanke gummi der dækker hendes røv og lår...

Rate
7 votes
Comments
Order by: 
Per page: 
 
  •  Boots_Lux wrote 4594 Days Ago (neutral) 
     
    0
    Genialt, det kan du godt forsætte med :-)
     
       
     
     
    1 point
     
  •  xxxxxxx wrote 4601 Days Ago (neutral) 
     
    0
    dejlig historie :)
    venter på flere ;)
     
       
     
     
    1 point
     
  •  RubberRain wrote 4613 Days Ago (neutral) 
     
    0
    Meget pirrende :)
     
       
     
     
    1 point
     
Copyright © 2024 Regnfrakker.dk