Account
About People Forums Blogs Photos Videos Groups Events Chat News
  •  
 
 
Actions
Overview
Nogen der kender en god hjemmeside hvor man kan købe billige russiske gasmaske. Kan godt til og se på det, men ved ikke helt om jeg er til det, så vil ikke betale alt for meget. ;)
Categories
Personal Blogs (1 posts)
Rainwear Stories (2 posts)
regntøjshistorier
regntøjshistorier
3212 days ago 0 comments Categories: Rainwear Stories Tags: Regntøj, historie

Morten var en mand på 27 år, han havde et sommerhus som lå langt ude i et meget ødet sted. Han købte dette sommerhus fordi han havde en fetish for regntøj og gasmaske. Han havde ikke haft en kæreste, men havde dog to søde veninde, disse veninder var ikke bare almindelige veninder, det var veninder med fordel. Det ville sige at han havde haft sex med dem et par gange, ham og dem to.

Han elskede at udnytte dem og gøre dem til hans slaver og havde heller ikke noget i mod at de ager til gjorde noget ved ham, men det var ham der var herskeren.

Morten havde spurgt om de ikke ville med ham i sommerhus, så de måske kunne hygge sig lidt sammen alle tre. Det havde de sagt ja til, han havde også sagt til dem at han elskede piger i regntøj.

Da de var ankommet og steg ud af bilen kom Morten ud til dem – de var klædt i regntøj fra top til tå, med pvc handsker og latex støvler. Han gik hen til dem og gav dem et kys hver, så gik de sammen ind i huset og Morten vise rundt. Han sagde at de kunne sove i værelset med dobbeltsengen, og så skulle han nok sove i værelset med de 2 enkle senge i klæderen. Her var pigerne hurtige og sagde at de nok skulle tage værelset i kælderen, de havde nemlig en plan med Morten, for nu da han havde brugt dem som slaver var det hans tur til at blive misbrugt.

Det var ved at være aften og de sad alle sammen med bordet i køkkenet og spiste mad. Da de var færdige sagde Morten at han ville gå i seng, det havde været en lang dag for ham, det var i orden med pigerne, de skulle lige pakke ud så ville de også gå i seng.
Men pigerne skulle ikke kun pakke ud, de havde nemlig set at Morten havde en stor garage, og her ville det bruge Morten som slave. Karen som den ene af pigerne gik ud til bilen og fandt nogen reb så gik hun i garage og gjorde klar til at Morten skulle komme. Lise som var den anden pige hoppede i noget meget kraftig fisker regntøj og lagde noget frem til Karen.
Da Karen var klar og i tøjet, gik de sammen op til Morten, de havde taget en kraftig latex maske med som Morten skulle havde på.

Da de kom ind i soveværelset gik de lige så stille hen til ham, de nussede lidt med ham og de fik vækket ham, Morten var over lykkelig, foran ham stod to meget smukke kvinder i latex hvor man ikke kunne undgå at se deres meget fine bryster og den pæne røv. Morten klaskede Lise på røven og hun gav et sæt, han troede at det var ham der havde magten, men efter lidt tid med kys og slikken gav Karen, Morten masken og sagde at han skulle tage den på. Morten var klar til sex og troede at det var en del af legen, så han spurgte om han ikke også skulle tage hans helt lukkede latex dragt på med fødder hænder og maske, så den kunne lukkes helt.
To sekunder efter stod Morten klar med dragten og masken som havde fået af Karen, der var ikke nogen huller til øjnene eller munden i masken kun til næsen, så han stødende lidt.

Pigerne tog fat i hans arme og maste ham ned i sengen her gav de han håndjern på, både ved fødderne og hænderne. Så sagde Lise til ham at da han havde misbrugt dem i så lang tid, var det hvis deres tur til at gøre det ved ham.
Morten blev helt bange, men var også nysgerrig efter at se hvad de havde fundet på. Så han fulgte efter dem, da de kom til den kolde garage kunne han mærke at han fik noget på hænderne, det var nogle kæder som blev bundet fast i de snore som Karen havde sat op. Ved fødderne fik han trukket nogle bukser på, de var meget kraftige og ud over dem fik ham en meget tætsiddende latexdragt, de trak den dog kun op til maven. Så fik han nogle gummistøvler på fødderne som det sidste. Så sagde Lise at han skulle opføre sig ordenligt så kunne det være de ville være søde ved ham.
”Jeg tager kæderne af dine hænder nu, hvis du prøver på nogen få du slag med pisken, og hver gang du bliver spurgt om noget svare du med ja eller javel, mine hersker.” sagde Karen.
”Du skal ikke sige noget uden du bliver spurgt, forstået slave” sagde Lise.
Morten svarede ikke og fik et slag med pisken på røven.
”har du forstået, Morten” Råbte Lise.
Morten svarede og kunne mærke at det sved på røven. Det var dem som havde magten nu.

Morten fik en regnjakke, af samme mærke som de bukser han havde fået på. Jakkes armer blev lukket ved hånden med gaffatape, og han fik et par meget kraftige hansker på.
Så blev den meget tætsiddende dragt trukket helt op, og hans hænder blev puttet i dragten.
Så fik han en gasmaske med nogle slanger som han ikke vidste hvad skulle bruges til. Hætten på jakken var under masken og hætten på den tætsiddende dragt trukket over. Han var nu ind pakket i hans egen dragt, det kraftige fiskerregntøj og den meget tætsiddende latexdragt. Der var ikke nogen åbninger nogen steder og han havde det meget varmt og svedte en del. Han havde også svært ved at trække vejret, da han havde hans egen maske på fra hans dragt, masken fra Karen og gasmasken med alle slangerne i.

Lyset blev slukket og Morten stod nu bundet i hans egen garage i latex fra top til tå.
Morten havde stået bundet længe og han var ved at miste følelsen i benene. Pigerne kom igen og strammede kæderne så han blev løftet lidt fra gulv så han var nød til at stå på tår for at kunne røre jorden. De tog ham lidt på røven og brugt da også pisken på ham. Lise som den lille af dem var iført en latexheldragt og uden over havde hun meget kraftig regntøj, Karen havde kun noget kraftig regntøj på, men de så begge to meget skønne ud.

Lise tog Morten på hans pik og maste den lidt, og masserede den. Pikken blev større og større og Morten var lige ved at komme, følelsen af at en meget dejlige pige tog ham på pikken, mens han var iført en latexdragt og kraftig regntøj. Men Lise stoppede lige før han kom. Så kunne han høre at pigerne smed sig i en seng og begynde at havde sex med hinanden. Han kunne svagt høre at det var meget voldsom sex og igen var han lige ved at komme. Og så blev der stille. Pigerne var væk og han stod tilbage med den største pik han nogensinde havde haft.

Der var gået mindst 5 timer hvor han var iført latex, og han var ved at være sulten og skulle faktisk også på toilettet. Karen og Lise kom ind til ham og løsnede ham og smed ham på den seng de havde hygget sig på dagen før. Har fik han den meget tætsiddende latex dragt af og gasmasken kom også af, men kun fordi at masken uden huller skulle af. Han fik igen gasmasken på og han fik også et sæt regntøj mere på, så blev han bundet til sengen.
Det nye sæt han havde på var der lavet et hul til pikken, men det var der ikke i det anden så pigerne havde taget en saks med så de kunne klippe hul. Da Morten så saksen blev han meget bange, for hvad skulle der nu ske. Få sekunder efter kom pikken frem og den blev stiv med det sammen. Lises tøj var også lavet så det kunne åbnes for neden og her blev der åbnet af Karen. Karen som kyssede med Lise foran ham, gjorde ham meget liderlig. Lise så at han sat med hånden på pikken og var ved at onanere. Han blev stoppet og fik 20 pisk mens han skulle sig undskyld mine hersker.
”Nu få du ikke noget fisse Morten, du vil jo ikke gøre som vi siger” sagde Lise.

Morten fik nu taget alt tøjet af og en fik derefter en lidt for lille latex heldragt på. Den var lukket som en tørdragt. Uden over fik han igen regntøjet på, begges sæt.

”Hersker jeg er sulten, kan jeg få noget mad?” Fik Morten fremstammet under gasmasken.
” Lise kan du hente maden til ham, det går jo ikke at vores slave er sulten” Sagde Karen.

Lise kom tilbage med en pose med noget meget klamt i, det så ud som blændet rugbrød, meget tørt. Lise tog posen ned til hendes fissen og skød en ladning pis ned i posen, mens Morten så på, så tog hun posen og satte den på en af den slanger som der sad på gasmasken til Morten.
”Så er der mad Morten og alt skal væk, er det forstået” spurgte Lise.
”Javel min hersker” fik Morten sagt med rugbrød og pis i hele hans gasmaske. Han kunne ikke gøre andet end at sluge det, ellers ville hans ikke kunne trække vejret.

”Hersker Karen, jeg skal tisse?” spurgte Morten.
”Du har været uartig så du må bare holde dig” sagde Karen.

Morten havde holdt sig i flere timer nu og det var svært med alt det vand og tis som han havde fået gennem slangerne i gasmasken.

Få sekunder efter var han befriet, han kunne ikke holde sig mere, så han havde gjort det i dragten, og der var rigtig meget pis. Det var begyndt at komme ned til tårerne og på vej om til armende. Pisset var blevet koldt igen, så nu frøs han, selvom han var i 3 sæt latex. Men det gjorde det heller ikke bedre at der var koldt i garagen.

Han havde nu været spændt fast i latex i 2 dage. Pigerne havde misbrugt han flere gange daglig så hans pik, var meget træt, det var han også, han havde næsten ikke sovet, da han var blevet kneppet på skift af dem. Pisset havde bare været blevet i dragten og pigerne havde ikke lukket op, de havde kneppet hans pik selvom den var i dragten. For i dragten var der nemlig lavet plads til en pik, selvom dragten var lidt lille havde de fået hans pik ud i den.
Så nu var der både pis og sæd i dragten.

”Jeg skal på toilet nu” Råbte han gennem gasmasken, men rester af rugbrød, vand og pis fra pigerne.

”Du glemte at sige hersker” sagde Karen.

Morten blev ikke løsladt og han var nød til at gøre det i dragten. Han var dog kommet op at stå igen, dog bundet til en stolpe i garagen.

Nu kom han ned at lægge på gulvet i gargagen og hans lort var blevet godt mast ud i hele hans dragt, blandet med hans pis og sæd.

Sådan lå Morten i 7 timer mere. Så blev han løsladt og han blev taget med udenfor her blev hans tøj taget af og han blev skyllet i kold vand. Så fik han det kraftige regntøj med hul til hans pik som nu var blevet meget lille efter det kolde vand. Så de to piger som også var iført latex dragter fra top til tå med det kraftige fisker regntøj uden over, også med huller til fissen, tog ham op til hans dobbeltseng og her fik de varmen og pigerne gennem kneppet Morten, flere gange i begge huller med en latex pik.

”Nu er der det din tur til at kneppe os Morten” sagde Lise, som var meget liderlig.
Morten smed Karen på sengen med fissen op og Lise oven på så kunne han fingerklippe Karen mens han kneppede Lise med hans pik han fik begge to til at komme på samme tid. Så hev han pikken ud af hendes fisse og over i Karens røv, her fik den heller ikke for meget og mens Lise slikkede hende kom Karen.

Morten fik begge piger til at ligge og kysse mens han over spermede dem. Så gik de sammen i bad. Sådan endte Mortens ferie i sommerhus med hans veninder som han havde misbrugt.

Den efterfølge dag lå de alle sammen hjemme ved Morten, han var nu blevet kærester med Lise. Karen havde også fået tilbuddet men hun ville heller være singlen for så kunne hun kneppe hver og en.

Rate
1 votes
Comments
Order by: 
Per page: 
 
  • There are no comments yet
Copyright © 2024 Regnfrakker.dk