Account
About People Forums Blogs Photos Videos Groups Events Chat News
  •  
 
 
Actions
Overview
02.11.2016 (2722 Days Ago)

til alle dem som elsker mudder. kom ind og skriv om jeres muddereventyr og del det med andre samt giv gode ide'er til mudderlege

Categories
Holidays (1 posts)
Lifestyle (1 posts)
Rainwear Stories (9 posts)
Featured Posts
muddergris på tur
muddergris på tur
2722 days ago 0 comments Categories: Rainwear Stories Tags: mud, rainwear, rubber
blog_322_0.JPG

der skrives mandag d.31-10-2016.

det har regnet hele dagen så da jeg skulle op og gå med min farmors hun nede på en nærlæggende mark ja så måtte regntøjet for findes frem. et sæt fra abeko i mørkeblå med bukser med smæk og gummistøvler. det regnede godt på turen og blev godt våd men var tør inden under for var jo godt beskyttet i mit regntøj.

om aftenen får muddergrisen så besked fra sin here om at den skal have regntøj på så det gjorde den som den fik besked på og det virkede somom at here kældte muddergrisen på til at den skulle ud i mudder. da here fik af vide at det har regnet hele dagen så var der ikke noget at gøre. muddergrisen skulle ud i mudderet om den ville eller ej.

da muddergrisen havde taget 5 park smækbukser, 3 jakker, gummistøvler og gummivanter på var det så afsted for at finde noget mudder. desværre var der ikke særligt meget mudder der hvor den tog hen så blev kun meget lidt beskidt. vidste at here ville blive skuffet over det.

dagen efter altså d.01-11-2016 natten til d.02-11-2016 sad muddergrisen og slappede af derhjemme og ligepluselig kan den høre regnen piske mod roderne og så vidste muddergrisen godt hvad der måtte gøres. fandt 4 park smækbukser frem 2 jakker, gummivanter og gummistøvler og tog det alt sammen på i ald hast. det ene sæt med vragen ud som altid.

denne gang ville muddergrisen ikke skuffe sin here så kig den korteste vej ud til en stor mark hvor der går kvæ når det ikke er denne tid på året. tidligere har mudderet været lidt hårdt og ikke altid nemt at grisse sig til i men denne gang var der rigtigt godt mudderet der hvor muddergrisen plejer at lege. mudderet var rigtigt dejligt blødt og bare på vejen derhen ude på marken sagde det swup swup swup for hvert skridt og gik 30cm ned i den bløde og mudderet jord

SÅ kom muddergrisen til sit legested og hold da op der var mudderet og man kunne lugte både kolort og kopis nede i mudderet. en rigtig dejlig blanning af mudder, kolort og pis udgør det helt rigtigte mudder for sådan en muddergrisen som jeg har min mudderhere sagt op til rigtigt mange gange.

fik rigtigt rullet mig godt ind i mudder og kolort til jeg var helt mudderet til og hold da op muddergrisen stank langt væk af mudder, lort og pis

fik leget i ca 2 timers tid og så var det desværre på tide at vænde næssen hjem ad

tog det yderste sæt af og lagde ned i min taske og beholdte resten på. på vejen hjem opdagede jeg at jeg også havde fået mudder på nr 2 par smækbukser og der tænkte jeg HOLD da om hvor er jeg da bare en rigtig barnlig og beskidt muddergris. THE END!

mange beskidte hilsner muddergrisen

Rate
0 votes
Comments
Order by: 
Per page: 
 
  • There are no comments yet
Copyright © 2024 Regnfrakker.dk