Account
About People Forums Blogs Photos Videos Groups Events Chat News
 •  
 
 
Actions
Overview

Historier om regntøj, gummitøj og gummistøvler i regn, vand og mudder

Categories
Rainwear Stories (1 posts)
Stines fornemmelse for mudder
Stines fornemmelse for mudder
2756 days ago 5 comments Categories: Rainwear Stories Tags: Historie, gummibukser, mudder, rutsjebane

Stine havde for et par år siden genopdaget sin glæde ved regntøj og gummistøvler, ved et tilfælde var hun i en genbrugsbutik faldet over et gammelt sejlersæt fra Helly Hansen; gul jakke med blanke trykknapper og gule jollebukser der gik helt op til armhulerne. Sættet var et halvt nummer for småt men det gik lige hvis hun ikke havde andet end svedundertøj under.


Barndommens glæde og trykke fornemmelse, og tankerne om hvordan hun som lille pige havde hoppet i vandpytter, var væltet op i hende da hun prøvede regntøjet i butikken og hun besluttede med det samme at købe sættet - det ville også se flot ud sammen med hendes lange røde Hunter gummistøvler.


Da hun kom hjem fandt hun staks regntøjet frem og tog det på. Gummibukserne var lidt stramme om lårene men følelsen var vidunderlig - den måde gummibukserne klemte om hendes lår og gik hele vejen op over brysterne gav hende en underlig fornemmelse i kroppen. Stine kunne ikke helt forstå hvad der skete, men hun kunne heller ikke stoppe med at køre hænderne op og ned af kroppen, og da hun ramte indersiden af lårene og skridtet var hun klar over at der var tale om seksuel ophidselse - for nu var hun tydeligvis blevet smask våd i kussen og hendes brystvorter var blevet så stive at hun kunne se dem stikke ud som to knopper på forsiden af gummibukserne. Hun drejede sig rundt foran det store spejl i soveværelset og glædede sig over hvad hun så, og syntes hendes numse så helt sexet ud i de gule gummibukser.


Det var begyndt at regne udenfor så Stine besluttede at hun ligeså godt kunne teste det nye udstyr i sit rette element. Hun fandt sine lange røde Hunter's frem og stak i dem med gummibukserne ud over skafterne og knappede buksebenene ved anklerne så de lukkede tæt om gummistøvlerne, tog en tynd uldtrøje på og regnfrakken ud over.


Da hun kom uden for huset var regnen taget til, så hun skyndte sig at slå hætten op og knappe jakken helt til i halsen. Nu var hun helt vandtæt påklædt og hyggede sig over at høre regnen tromme på hætten når hun gik ned ad vejen.


På stien ind i parken var der allerede kommet store vandpytter og Stine morede sig med at løbe igennem vandpytterne; den måde vandet sprøjtede til alle sider og helt op i skridtet på hende var helt vildt, og fornemmelsen af at være pakket så godt ind, at lige meget hvad hun gjorde blev hun ikke våd gjorde hende helt opstemt.


Henne ved legepladsen var alt blevet drivvådt og hun satte sig ned på en af gyngerne og begyndte at gynge, regnen piskede ned og gjorde regntøjet helt blankt og skinnende, men det var kun i ansigtet hun blev våd - det gjorde ikke så meget for regnen var ikke kold.


Stine så over på rutsjebanen og besluttede at tage en tur, der var godt nok en mudret vandpyt ved foden af den, men det gik vel. Da hun rutsjede ned ad blev hun lidt overrasket over hvor hurtigt det gik, så for enden fortsatte hun lige ud over kanten og ramte lige ned med numsen i den mudrede vandpyt i et ordentligt plask så vand og mudder stod omkring hende i en kaskade.


Stine blev lidt forskrækket og var bange for at hun havde ødelagt sit nye regntøj, men der skete ikke andet end at det hele nu var godt smurt ind i mudder. Fornemmelsen af hvordan bukserne strammede om hendes lår og baller samtidig med at mudderet gled rundt mellem hendes ben når hun gik, var meget ophidsende.


Nu hvor hun var blevet mudret til tog hun en tur til på rutsjebanen, for hver gang hun gled ned ad den, blev banen og ikke mindst hun mere og mere mudret til, samtidig med at hun blev mere og mere våd i skridtet.

Til sidst kunne hun ikke holde hænderne væk fra skridtet, og hun blev liggende nederst på rutsjebanen med gummistøvlerne ud over kanten ned i vandpytten. Stine gned sig i skridtet og ålede rundt på det mudrede underlag og blev mere og mere liderlig, men det var alligevel ikke helt nok så hun gik over til vippen og satte sig på den med den store træbjælke mellem benene. Stine begyndte at rokke frem og tilbage mens hun blev mere og mere ophidset, til sidst måtte hun klamre sig til vippen med begge ben og arme omkring den og lå bare og rokkede frem og tilbage til hun pludselig kunne mærke orgasmen rulle ind over hende. Det var den kraftigste orgasme hun nogensinde havde oplevet og den fortsatte i et helt minut til hun til sidst bare dejsede omkring på jorden.


Da Stine kom til sig selv igen blev hun lidt flov over sin reaktion og især over hvordan hendes nye regntøj så ud, regnen var godt nok i fuld gang med at skylle det værste mudder af, men hun var alligevel nød til at hoppe l nogle store vandpytter for at få vasket det værste mudder af. Heldigvis var det ved at blive mørkt så hun skyndte sig hjem i ly af mørket.


Da hun kom, hjem kom hun i tanke om vandslangen ved bilvaskepladsen og skyllede resten af mudderet af inden hun gik ind. Henne ved hoveddøren knappede hun jakken op, og til sin store forskrækkelse så hun nu hvordan mudderet var kravlet helt op til hendes bryster inden for jakken. Heldigvis var badeværelset lige indenfor, så hun hoppede med det samme op i badekaret og begyndte at klæde sig af. Mudderet var også kravlet op ad støvlerne inden for bukserne men det var ikke så højt.


Stine besluttede at skylle det hele af og samtidig tage et bad. Da hun var helt nøgen hoppede hun op badekarret til det mudrede regntøj, da hun løftede gummibukserne op kom hun til at strejfe det ene bryst og det kvitterede med det samme med en stiv brystvorte.

Nu fik hun en idé: hun vendte vrangen ud på bukserne og stak det ene ben ned i, straks begyndte hendes hjerte at slå hurtigere og kussen blev våd igen, nu det andet ben ned og bukserne op ad maven og brysterne, hun knappede selerne mens hjertet galoperede af sted, fornemmelsen var overvældende og blev kun bedre når hun strammede selerne så skridtsømmen blev trukket helt op i skridtet og ind i hendes kusse.


Stine tændte for bruseren og da hun bukkede sig ned for at tage sin mudrede regnjakke op for at skylle den, blev sømmen i skridtet på gummibukserne klemt ind mod hendes klitoris, og bragte hende i den syvende himmel. til sidst satte hun sig ned i badekaret og begyndte at massere sit skridt med den ene hånd samtidig med at hun masserede de nu helt mudrede bryster, med den anden hånd.

Hun blev mere og mere ophidset af behandlingen, dog kunne hun mærke noget andet presse på - hun skulle tisse, men det gjorde jo ikke noget når det hele var så vådt og mudret, så hun gav efter for presset.

Tisset strømmede ud i bukserne og fordelte sig med mudder og sved, det sejlede med tis rundt om hendes numse, mellem benene og op i hendes kusse, og for anden gang denne aften var hun overvældet over effekten: orgasmen byggede sig op igen mens hun rokkende frem og tilbage i de svuppende gummibukser, masserede klitoris kraftigere og kraftigere til hun til sidst kom i endnu en voldsom orgasme.

 


Galongris september 2015

 

 

Rate
9 votes
Comments
Order by: 
Per page: 
 
 •  gummigris wrote 1055 Days Ago (neutral) 
   
  0
  håper det kommer flere
   
     
   
   
  0 points
   
 •  Helly wrote 2603 Days Ago (neutral) 
   
  0
  Herlig historie :-)
   
     
   
   
  0 points
   
 •  OutdoorMan wrote 2724 Days Ago (positive) 
   
  1
  Fed historie !
   
     
   
   
  0 points
   
 •  Rainboy wrote 2756 Days Ago (neutral) 
   
  0
  Dejlig læsning.... kom gerne med flere
   
     
   
   
  1 point
   
 •  PeterStormCag wrote 2756 Days Ago (positive) 
   
  1
  I used Google Translate and it did a good job - nice story!
   
     
   
   
  0 points
   
Copyright © 2023 Regnfrakker.dk