Account
About People Forums Blogs Photos Videos Groups Events Chat News
  •  
 
 
Actions
Overview

Pas på - du får hvad du søger

Categories
Rainwear Stories (6 posts)
Pas på! Du får hvad du søger
Pas på! Du får hvad du søger
1021 days ago 3 comments Categories: Rainwear Stories Tags: #regntøj #SM #Spanking

'Jeg søger en fræk mand som vil være min herre. Jeg tænder på at blive bundet, lænket og på at gå i uniform, såsom regntøj eller arbejdstøj. Jeg vil gerne opdrages som i gamle dage hvor du som min herre bestemmer alt og straffer mig hvis jeg ikke er lydig.'

Sådan lød min profil på boyfriend.dk. Jeg havde leget med et par forskellige herrer, men den helt rigtige havde jeg ikke fundet endnu.


Jeg arbejdede som lagermand i et lille firma som handlede med VVS artikler. Udover ejeren og mig var der kun to andre som sad på kontoret. Mit arbejde var ganske simpelt , jeg fik nogle pluksedler af de to på kontoret og så fandt jeg tingene frem og pakkede dem til forsendelse. Et par gange om dagen kunne jeg komme til en PC'er og der tjekkede jeg min profil, men jeg var omhyggelig med at slette 'browser history' og 'auto fuldførelse' hver gang jeg var på, så de andre ikke kunne opdage det hvis de skulle bruge min maskine.

Denne morgen var ligesom de andre, vi var mødt på arbejde, jeg var inde på kontoret og udskrev adresselabels (og checkede profilen J), mens chefen sad på hans kontor ved siden af.

Pludselig lød der et brag udenfor og vi fløj op og løb ud for at se hvad der var sket. Det var postbilen som, igen, havde bakket ind vores port. Vi stod lidt og grinede af det og gik så ind på kontoret igen.

 

Da jeg kom tilbage til kontoret, sad chefen ved den maskine jeg havde forladt kort forinden. Han kiggede op og gik hen til printeren og bad mig komme med ind på hans kontor.

Jeg gik ind og han lukkede døren efter mig.

'Jeg kom til at se på din skærm da jeg gik ud og jeg har printet nogle sider ud fra den hjemmeside du var logget på. Han holdt nogle prints og skærmdumps frem og til min forfærdelse så jeg min BF profil med billeder af mig i en grøn militær kedeldragt og sorte gummistøvler stående med hænderne i håndjern på ryggen og pikken struttende ud af gylpen.

'Det er, som du ved, fyringsgrund at have pornografisk materiale på arbejdsmaskinerne, hvad har du at sige til det?', jeg var stadig chokeret over at været blevet opdaget og jeg kunne kun fremstamme at det aldrig skulle ske igen, men chefen rejste sig op og gik hen til mig - helt hen til mig. Han stod ved siden af mig og pludselig tog han mig i øret og drejede mit hoved så jeg kiggede ham direkte i øjenene.

'Den anden mulighed i stedet for fyring er, at du bliver det du søger - en slaveknægt med mig som din herre', sagde han og fastholdt mit blik. Jeg havde aldrig kigget på min chef sådan før, han var en mand på ca. 40 med den almindelige kontormave og begyndende høje tinder. Jeg kunne mærke at jeg blev tændt af situationen og mig pik trængte sig på i underbukserne. Chefen tog mig i skridtet og greb om min halvstive pik.

'Er det et ja ?' spurgte han og jeg sagde

'ja,' med et forsigtigt smil.

'Godt, efter arbejde bliver du her og når de to andre er gået tager du dit tøj af og stiller dig midt på gulvet med benene i bredstående og hænderne bag nakken, forstået !?' Jeg nikkede og han gav min pik et klem og jeg gik ud igen.

Da klokken blev 17 gik de to andre og jeg gik lidt rundt, ude af stand til at lave noget. Min chef var gået en time før de andre og jeg var alene tilbage. Jeg gik ind på kontoret og låste døren og begyndte at tage mit tøj af, jeg lagde mit tøj pænt på stolen og stod nu nøgen i midt i rummet. Tøvende indtog jeg den position som chefen havde bedt mig om og så stod jeg der. Kort tid efter låste chefen sig ind og jeg rødmede og spekulerede om det her nu var en så god idé.

Chefen gik hen til mig og med et smil begyndte han at tage ting ud af den sæk som han havde i hånden.

'Læg dig hen over bordet og spred benene' jeg gjorde som befalet og lagde mig ned med maven hen over bordet. Jeg mærkede en kold væske dryppe ned i min numse og derefter pressede chefen noget op i min røv.

'AVVV' skreg jeg. En pludselig smerte jog op fra min røv, men det var hurtigt ovre, men blev afløst af en mærkelig fornemmelse bagi.

'Nu har du en butt-plug i røven, rejs dig op og tag det tøj på som ligger i posen', befalede han. Jeg rejste mig og gik over til posen, det føltes mærkeligt at gå med plug'en oppe i numsen, men det glemte jeg hurtigt da jeg så ned i posen. I posen lå et sæt tykt orange gummi fiskerregntøj med gummi både for inden og udenpå, et par langskaftede sorte gummistøvler og et par sorte tykke kemikalie gummihandsker. Jeg begyndte at tage i den rækkefølge som chefen befalede og snart stod jeg med smækbukserne ud over jakken, bukserne nede i støvler og ærmerne i handskerne og ikke mindst hætten stramt snøret under hagen.

'Jeg har opsagt vores rengøringsdame og fremover skal du gøre rent på kontoret efter arbejdstid. Arbejdsseddelen hænger i garderoben sammen med rengøringsartiklerne', han gav mig et klask bag i og jeg gik i gang med at støvsuge og tørre borde og gulvlister. Jeg pudsede vinduerne indvendigt. Dernæst skulle jeg vaske trappe og vinduer udvendig, jeg åbnede langsomt døren ud og kiggede om der var nogle, men straks stod chefen bag mig og jeg fik et rap bagi af en lille ridepisk. Det var mega frækt og samtidig meget ydmygende. Jeg lå på knæ foran vores bygning og vaskede trappe i solskin, fra top til tå iklædt i regntøj.

Der var ikke mange folk på gaden i industrikvarteret, men de som gik forbi kiggede meget mærkeligt, jeg følte de kunne se butt-plug'en oppe i numsen og det fik min pik til at bule frem i gummibukserne. Da jeg var færdig med at gøre rent fik jeg et udprintet Krakkort stukket i min gummihånd.

 

'Jeg bor ca. 5 km herfra, du skal være der om 45 minutter eller får du pisk'. Chefen låste os begge ude og jeg kom pludselig i tanke om at mit tøj, mine nøgler og min pung lå inde på kontoret, chefen så på mig og vidste lige hvad jeg tænkte på.

'Ja, nu er du min lille gummi slaveknægt, KOM AFSTED!'

Jeg småløb af sted i eftermiddagssolen, jeg svedte kraftigt og jeg kunne mærke hvordan sveden løb frem og tilbage fra spidsen af gummihandsken og op til albuen for hvert skridt jeg tog. Da jeg endelig nåede frem var mine støvler ved at være fyldt op med sved og det svuppede når jeg gik. Chefens hus lå i et gammelt kvarter i byen og huset midt på en stor grund omkranset af en stor ligusterhæk. Langsomt gik jeg op til huset. Det var et pænt ældre hus fra 50'erne i to plan og med en kælder. Da jeg kom op til huset åbnede chefen kælderdøren og kaldte mig derhen, lydigt gik jeg ned i kælderen. min pik var blevet slap af løbeturen derud, men nu vågnede den til dåd og pressede mod det svedige gummi. Chefen befalede mig tøjet af og jeg hængte tøjet og støvlerne til tørre på et stativ som chefen anviste.

'Hænderne om på ryggen' sagde han og jeg stak dem om bag mig.

Klik - Klik sagde det, da han låste håndjernene om mine håndled, herefter blev jeg ført ind i et stort rum og jeg gik helt i stå da jeg så at rummet var fyldt med forskellige bænke, lænker fra loftet og ikke mindst en hel væg med piske, stokke, remme og andre remedier jeg aldrig havde set før.

'Læg dig hen over bordet' sagde chefen og pegede på et bord med en gummidug på. Jeg lagde mig og chefen trak mine ben ud mod siderne og fastspændte dem til bordbenene, så løsnede han håndjernene, men kun for at spænde en manchet på hvert håndled de to manchetter var forbundet med en lænke, lænken skubbede han gennem et øje på væggen, så hev han i lænken, så jeg blev stukket stramt ud hen over bordet og så spændte han den fast.

'Så min ven, jeg har længe haft lyst til at give dig nogle smæk og jeg kan se at du også er klar.' sagde han, og tog om min pik og legede lidt med den. Han gik over til væggen med piske og tog en tynd pind med hen til mig.

'Vi starter med 10 slag med spanskrøret, for ligesom at varme rumpen lidt op'. Avvv, første slag jog op gennem min krop, men jeg lå stramt spændt fast og jeg kunne blot ligge og modtage slagene med en jamren. Efter spanskrøret tog han et bat frem som mest af alt mindede om et fladt rundboldsbræt fra skolen af. Chefen havde spillet rundbold, for boldøje det havde han! Med højlydte klask arbejde han min røv varmere og rødere og jeg lå jamrende og trak i lænkerne, men der var ingen nåde for slagene. Jeg fik smæk på mange forskellige måder den eftermiddag, med pisk, med stok, med bælte, med gummislange og ikke mindst med chefens store hånd.

Efter hvad der føltes som hele aftenen stoppede han og løsnede mine ankler, så løftede han mine ben og med et snuptag vendte han mig om så jeg nu lå med min ømme røv ned på bordet. Jeg troede at jeg skulle op, men i stedet bandt han hvert af mine ben ud til siden med et reb, så nu lå jeg igen strakt ud, men denne gang med pikken strittende op i luften og benene spredt ud til hver side så enden af butt-plug'en var synlig, Chefen stod henne ved at skab og kom nu hen til mig med et bredt smil. 'Jeg sætter, som du ved, pris på at mine medarbejder er nybarberede når de møder på arbejde og jeg kan se at du ikke har fået skraberen i bund!' og så tog han en dåse med barberskum og sprøjtede ud over mig. Jeg kunne nu blot ligge og kigge på mens jeg stille og rolig blev barberet helt glat fra brystet og ned til knæene. Da han var færdig klemte han en O-ring ned over min pik og svuppede mine nosser igennem, den strammede hårdt om roden og det eneste jeg tænkte på var, at den type O-ring lå på lagerhylde 23! Herefter trak han en stram gummihætte ned over hovedet, den havde kun to små huller ud for næseboret og to små huller til øjnene.

Chefen løsnede mig og jeg fik nu gummistøvlerne og gummihandskerne på igen og resten af dagen gik med at vaske gulv i hele huset. Da det blev aften blev jeg igen befalet ned i kælderen og jeg gik lydigt ned. Jeg fik igen håndjern på bag om ryggen og blev befalet ned på knæ. Han hev hætten af og sagde

'Så sutter du godnat', han stak hans pik ind i min mund og han styrede mit hoved med begge hænder. Hans pik stødte rytmisk ind i min mund indtil jeg mærkede en varm salt smag i min gane, han holdt pikken inde i min mund og jeg suttede på den indtil han langsomt trak den ud igen.

Jeg fik trukket plug'en ud og o-ringen blev klippet over og så fik jeg lov til at gå i bad, da jeg kom ud af badet havde jeg det bedre og var nu klar til at chefen ville køre mig hjem, men i stedet blev jeg lagt hen over en lav bænk og fik hoved og hænder spændt fast i en gabestok og benene blev bundet til bænkens ben så jeg lå fastspændt på knæ hen over bænken. Igen fik jeg en plug stukket op og chefen begyndte at lege med min pik, den blev hurtigt stiv og jeg kunne mærke noget koldt og glat blev trukket hen over pikken og spændt fast om min hofte.

 

'Så er det godnat med dig, slaveknægt, Jeg har sat en malkestuds på din pik og en vibrator op i din røv, de vil begge starte hver time og køre indtil en sensor registrerer din udladning'. Med disse ord gik han ud og slukkede lyset. Jeg lå og spekulerede over hvad der var sket dag, men jeg blev hurtigt afbrudt af en kraftig brummen i min røv samtidig begyndte malkemaskinen at presse mod min pik og jeg lå stønnede og tog imod. Det tog ikke længe før de to ting havde gjort deres gerning og jeg kom ind i malkemaskinen, maskinen fortsatte ufortrødent et stykke tid og jeg lå og gryntede, men endelig dryppede min sperm ned på sensoren og maskinen stoppede og jeg faldt i søvn.

 

Bruuummmmm ….. jeg vågnede med et sæt og prøvede at rejse mig, jeg mærkede noget trak i min pik, samtidig med at min røv blev kraftigt vibreret. Jeg blev panisk men så kom jeg i tanke om hvor jeg var og jeg lå hjælpeløs i mørket og mærkede hvordan jeg langsomt begyndte at blive liderlig, den konstante 'sutten' på pikken og massagen i røven fik mig hurtigt til at komme både første og anden gang, men de efterfølgende gange gik der længere og længere tid og jeg lå og gryntede over den langvarige piksutten. Maskinen var ligeglad den skulle bare have noget sperm og det fik den - hver gang...

Maskinen pumpede igen løs på min efterhånden meget ømme pik, men pludselig mærkede jeg en hånd på mit hoved. Min herre var kommet ind i kælderen og med et 'god morgen' stak han sin pik i min mund og han fik sig en morgenspiller i min mund. Jeg kom samtidig med min herre og han trak sig ud af min mund og afmonterede malkemaskinen og vibratoren og løsnede remmene som havde holdt min krop fast til bænken.

Jeg rejste mig og strakte min stive krop.

'Kl. er 5 og jeg vil have min slave skal være i god form, så nu skal vi på en morgen løbetur, jeg har lagt dit løbetøj frem ude i gangen'. Jeg gik ud i gangen og så et par gule regnbukser og et par militærstøvler. Jeg tog bukserne på og et par sokker og begyndte at spænde støvlerne,

'Bukserne skal ned i støvlerne!', jeg gjorde som der blev sagt og rejste mig op og gik udenfor i den kolde morgen i min alternative løbepåklædning. Chefen steg på en cykel og jeg begyndte at løbe ved siden af ham ind i skoven ved siden af hans hus. Når jeg løb for langsom fik jeg et slag af en pisk på min gummirøv og ind i mellem stoppede chefen og befalede mig til at tage armstrækkere og maverul. Det var som regel hvor skovbunden var mudret og min bare overkrop og gummibukserne blev fedtet godt ind i mudder og grannåle. Efter ca ½ time var vi tilbage ved huset og chefen sagde jeg skulle tage støvlerne af og stille mig op af muren med armene op og i bredstående. Jeg stillede mig som en fange klar til at blive visiteret, men istedet blev jeg ramt af en iskold vandstråle. Chefen stod med haveslangen og spulede mig, mens han skrubbede mig med en børste. Jeg fik et håndklæde og tørrede mig og jeg gik nøgen ind i huset efter min herre. Herren satte sig og fortalte hvad han ville have til morgenmad og jeg gik rundt i køkkenet og fandt mad frem til ham.

'Du får 4 stykker rugbrød og vand' sagde herren og jeg knælede ved bordet og kunne nu mærke at jeg ikke havde fået noget at spise siden i går middag, jeg guffede det tørre brød i mig som var det guldkorn og da jeg havde ryddet af bordet, sagde chefen:

 

'Så skal vi til at på arbejde, tag dit arbejdstøj på'. Jeg kiggede uforstående på chefen og han så mit udtryk og med at smil på læben sagde han,

 

'troede du at vi var færdige? Du er min slave 24/7 - fra nu af er dit arbejdstøj din gummi-uniform og fra nu af kalder du mig 'herre' ellers får du pisk, også på arbejde'. Jeg tog regntøjet på og chefen kom hen og stoppede jakken godt ned i overalls'ne og strammede snøren under hagen helt stramt. Jeg fik et klask bagi og vi gik ud til hans LandCruiser. Jeg satte mig ind på bagsædet og frygtede at møde mine kollegaer, hvad ville de sige?

 

 

Vi kom ind på kontoret som de første og jeg begyndte med arbejdet. Der var kommet ordre ind i løbet af aftenen og jeg printede pluklisterne ud og begyndte at finde materialerne frem og pakke dem i kasser. Kl. 8 mødte Jan og Hans og jeg gik rundt på lageret og pakkede, men jeg løb hurtigt tør for ordrer og jeg var nødt til at gå ind på kontoret for at hente flere ordresedler.

Da jeg trådte ind blev der helt stille, de kiggede på mig først undrende og så grinede de.

'Hvad i alverden, hvorfor er du klædt sådan ?', sagde Jan,

'Aahhmmm, jeg har lavet en aftale med chefen som gør at jeg skal gå i det tøj som han befaler', sagde jeg og rødmede så meget at mit ansigt næsten var ligeså orange som regnhætten rundt om det.

 

Chefen kom ud og smilede

'Som I kan se, har jeg har haft fat i Søren. Han mangler noget disciplin i hans liv og det har jeg besluttet mig for at give ham, ikke sandt Søren?,

'Joohh', mumlede jeg,

'Hvad hedder det?', sagde chefen hårdt,

'JA, Herre' sagde jeg denne gang højt og tydeligt.

'Jeg havde fortalt dig at du skulle tiltale mig korrekt ellers ville du få pisk. Nu får du 5 slag med pisken så du kan huske at tiltage mig korrekt, tag gummibukserne ned og læg dig hen over Jans bord'.

 

Jeg gjorde som herren befalede og lagde mig ned over bordet med min numse strittende. Jan og Hans stod måbende og kiggede og jeg kunne se Jans bukser bule ud og Hans stod med hånden godt nede i lommen.

 

'Jan - træk hans jakke godt op og hæv bordet så kun støvlesnuden af hans gummistøvler kan nå gulvet', sagde herren. Jan tøvede, men så smilede han og gik hen til mig og skubbede regnjakken op under armhulerne, selvom jakken var fri af mit underliv kom hans hånd alligevel på mine baller.

 

'Træk hans pik ud under bordet', beordrede herren og Jan trak min pik ud under bordet så den nu stak frem under bordpladen. Så brummede motoren og bordet hævede sig og jeg kun mærke skindet på min numse stramme efterhånden som bordet løftede sig.

Smæk - smæk, 'av, av, av' - smæk 'av stop-stop', jeg klynkede, men herren fortsatte - smæk - smæk…..

Jeg lå hen over bordet og snøftede.

'Rejs dig op!', jeg rejste mig og stod nu med jakken rullet op underarmhulerne og gummismækbukserne nede om støvleskafterne, med en meget rød pik og en endnu rødere røv.

'Spred benene og hænderne op på hovedet', sagde herren og jeg adlød lydigt,

'I må gerne inspicere slaven og mærke efter'. Både Jan og Hans kiggede på hinanden og først gik Jan hen og mærkede på min hævede numse, herefter tog han om min pik og mens han onanerede mig let, klaskede han mig bagi,

 

'Jeg skal nok holde styr på ham når du er til møde chef!' sagde Jan med et smil. Hans kom også hen og tog mig på røven og førte hænderne ned mellem mine ben så hans hænder kom ned til gummistøvlerne, så trak han bukserne op og klikkede smækbukserne fast.

'De skal vist strammes lidt, de sidder noget løst', sagde Hans og strammende selerne så bukserne nu sad helt oppe i numsen og man kunne nu tydeligt se min pik foran.

'Godt så skal vi vist have lavet noget igen' sagde chefen jeg fik et klask bagi og blev sendt tilbage ud på lageret.

Rate
3 votes
Comments
Order by: 
Per page: 
 
  •  rubberslave28 wrote 1013 Days Ago (positive) 
     
    1
    Wauv
     
       
     
     
    0 points
     
  •  Grsr wrote 1020 Days Ago (neutral) 
     
    0
    Fin historie ;-)
     
       
     
     
    0 points
     
Copyright © 2024 Regnfrakker.dk