Account
About People Forums Blogs Photos Videos Groups Events Chat News
  •  
 
 
Actions
Overview
23.03.2023 (372 Days Ago)

til alle dem som elsker mudder. kom ind og skriv om jeres muddereventyr og del det med andre samt giv gode ide'er til mudderlege

Categories
Holidays (1 posts)
Lifestyle (1 posts)
Rainwear Stories (9 posts)
Featured Posts
En skøn oplevelse, skrevet efter en virkelig hænnelse
En skøn oplevelse, skrevet efter en virkelig hænnelse
372 days ago 4 comments Categories: Rainwear Stories Tags:
blog_471_0.jpg

Det er en tirsdag eftermiddag, skal med toget for at besøge min bror og hans familie som bor på landet.

Tasken er pakket og da jeg ved vi skal på fisketur om onsdagen så er mit gummiregntøj skam også pakket. Det består af en regnjakke og skuldreknap bukser i camo fra Farmerrain samt et par grønne rockfish gummistøvler.

Kommer frem og alt er stille og roligt. Om aftenen bliver bilen pakket med alt fiskeudstyret og jeg sørger for at ligge mit regntøj frem så det kan komme på inden vi tager afsted.

Onsdag morgen så regner det pænt og tænker det var nok en god ide at jeg fik pakket mit gummiregntøj og gummistøvler til fisketuren.

Under hele turen så regnede det mere eller mindre, kun med små ophold. Det klager jeg jo ikke over når jeg nu står der i mit gummiregntøj og lader regnen gøre det dejligt vådt.

Efter en lang dag ude i luften kommer vi hjem igen til min bor og regntøjet kommer af og hænges op til tøre. Jeg var dog fast besluttet på at det skulle bruges mere i dag. Min bror har 2 skønne hunde og vidste den store af dem godt kunne bruge en rask gåtur efter vi havde spist aftensmad.

Min bror gør så hunden klar og imens går jeg så igang med at tage mit gummiregntøj på, dog kommer der en kommentar fra min bror, "skal du nu have regntøjet på igen" ja da siger jeg, for det regner jo udenfor. velvidene var det ikke noget jeg vidste men håbede på det. Ganske rigtigt da jeg gik ud så regnede det ganske godt, så jeg var godt tilfreds.

Efter en lidt tid kom vi til bygrænsen, der begyndte en stor mark og så var det der jeg fik øje på en åbning i et hegn lige ved siden af vejen. Bag det så var der et stort omårde som så utroligt mudderet og smattet ud! nøj tænkte jeg bare. hvor ville jeg dog gerne gå derind og lege. Tænkte at det nok ikke var en smart ide nu hvor jeg er ude og gå med hund men også at jeg er hos min bror og dette er mit eneste sæt regntøj som jeg havde med.

Efter lidt kom vi tilbage igen og så stod en på lidt familie hygge en små 2 timer. Dog var mine tanker kun 'et sted og det var ved det dejlige mudder som jeg havde opdaget på gåturen.

Da folk gik til ro så forsatte tankerne bare om alt det mudder men var så meget i tvilv om det nu var en god ide. Inden længe så overvandt min lyst og træng til at muddre mig til så sneg mig ind i huset, tog mit gummiregntøj og gummistøvler på og så ellers afsted ud i regnen for at finde mit mudder!

Det var heldigvis nemt at finde da det nu lå lige ved siden af vejen og bygrænsen.

Var stadigvæk usikker på min ide nu hvor det lå lige ved vejen og der kom af og til biler forbi. Det gik hurtigt over og før jeg vidste af det gik jeg på knæ ned i mudderet og kunne mærke hvor blødt og smattet det var.

Kort tid efter kom der nogle biler forbi så for at ungå at blive set så lagde jeg mig hurtigt ned på maven i mudderet. Da de var forbi så var jeg jo godt beskidt og nu kunne det jo være lige meget om jeg blev set tænkte jeg. Jeg skal bare være mudderet nu! og begyndte straks at rulle mig i mudderet og lave mudder engle!

Ja resten af den aften må man selv fantasere sig til men en ting er sikkert! Jeg blev dejligt smurt ind i mudder og jeg fortryder intet! hehe

Lad mig gerne høre hvad i syndes og ja det hele er skrevet efter virkelighed!

Rate
0 votes
Comments
Order by: 
Per page: 
 
  •  tilrain wrote 265 Days Ago (neutral) 
     
    0
    Det er altid fornuftigt at medbringe gummiregntøj . Der kan nemt blive brug for det :-)
     
       
     
     
    0 points
     
  •  Grsr wrote 346 Days Ago (neutral) 
     
    0
    Det lyder da som rigtig kvalitetstid ;-)
     
       
     
     
    0 points
     
  •  ArionAter wrote 370 Days Ago (positive) 
     
    1
    Tack för din berättelse! Läser gärna fler!
     
       
     
     
    0 points
     
  •  oceanraingear wrote 371 Days Ago (neutral) 
     
    0
    Lyder som en dejlig dag.
     
       
     
     
    0 points
     
Copyright © 2024 Regnfrakker.dk