Account
About People Forums Blogs Photos Videos Groups Events Chat News
 •  
 
 
Actions
Overview
26.09.2017 (476 Days Ago)

Stories, real stories (in my dreams)....

Categories
Rainwear Stories (6 posts)
Tags
Empty
Föreläsningen
Föreläsningen
476 days ago 3 comments Categories: Rainwear Stories Tags:

Föreläsningen

 

I mitt arbete står jag ofta på en scen och berättar utförligt om både ditt och datt. Mer än så behöver ni inte vet av diskretionsskäl, men så är det i alla fall.

 

Följande resa var jag med om (i min fantasi ska tilläggas) under en föreläsning tidigare i höstas. Jag hade kommit fram i lagom tid för ett inledande möte med verksamheten och gjorde klart allting inför min föreläsning. Ljudet fungerade som det skulle (ingen rundgång från myggan), min presentation var förberedd just för denna verksamhet, och åhörarna var i foajen och väntade på att få komma in. Klockan 14.30 (vilket det ofta är) drog jag igång min föreläsning inför det samlade kollegiet och mina föreläsningar består bara inledningsvis av en powerpoint.

Efter min föreläsning är det många som vill komma fram och prata vidare om olika saker, och till slut var det bara en kvinna kvar. En vanlig kvinna, inget speciellt, väldigt typisk för det skrå jag föreläser inför.

 

Hon ställde lite vanliga frågor och frågar sedan om en fil hon sett på mitt skrivbord på datorn, en wordfil som hette ”Fisketillsyningsmannen (som var en kvinna)”. Jag känner hur andan far ur mig och golvet försvinner. Novellen som jag laddat upp här ligger på mitt skrivbord. Hon säger att hon läst en novell som heter just så, och att hon gillade den väldigt mycket. Jag säger…. typ ingenting på ett tag. Efter det där taget så säger jag att ja, den är bra. Hon släpper ämnet och frågar om jag sover kvar på orten, vilket jag ska göra, och undrar om vi kan äta ihop för hon har lite frågor angående ……… och ville vet hur vi kan supporta det. Vi bestämmer att vi ses klockan 19 på mitt hotell, i restaurangen.

 

Jag vinglar hemåt, halvt berusad, inte av alkohol, utan av känslor som svallar, men klockan 19 är jag professionell igen och möter henne i foajen.

 

Hon ser ut som …. ja som hon borde göra i hennes roll. Beiga linnebyxor en mörklblå u-ringad topp och en kofta knuten över agen. Vi hälsar artigt och slår oss ner. Vi beställer vår mat och avhandlar det ämne hon ville ta upp ganska snabbt, samtidigt som jag inser att den mörkblå top hon har under sin stickade kofta är ett par galonisar från Farmer Rain. Under den andra klädseln måste man vara ett erfaret fan av galonisar för att se detta, och med den vetskapen glider jag in på novellen som jag misstänker att mötet egentligen handlar om. Jag frågar henne om var hon sett den, och bekräftar att hon läst den flera gänger och undrar om jag skrivit den. Därefter går saker och ting väldigt fort. Vi äter upp, tar med oss en vinflaska upp på mitt rum, där hon tar av sina överdragskläder, och där står hon, endast i sina galonisar. Jag älskar synen av hennes kropp under galonisarna, hur galonisarna följer med hennes kropp, ljudet. Allt.

Jag packar upp min väska, som alltid innehåller ett par galonisar och en galonjacka. Hon synar dom och jag tar av mig mina kläder. Min penis är redan hård, vilket hon ser tydligt, och det glänser om ollonet. Hon lägger sig ner på sängen och jag sätter mig ovanpå henne och runkar min penis hårt, så hårt, att jag sprutar över henne nästan med en gång. Minsperma träffar henne i ansiktet och på galonisarna, rinner ner brösten och samlas mellan hennes bröst. Hon leker med den och masserar sina bröst med sperman. Jag klättrar av henne och ställer mig brecvid henne och ber henne ta på mig mina galonisar. Hon gör naturligtvis som jag säger och ställer sig upp och trär på mig jackan. En ärm i taget, en knapp i taget. När min regnjacka är på, böjer hon ner och suger in min slaka penis i sin mun. Hon suger in hela min penis, och min kuk börjar växa igen. Den blir större och större och snart kan hon inte längre ha den i sin mun, utan hon fokuserar på att ta på mig mina byxor. Hon ställer sig bakom mig och trär i en a benet, och sen det andra. Dra mina galonisar uppför benen, väntar ett tag vid höften och runkar min kuk lite, och drar sedan upp byxorna, utanpå jackan. Jag lägger mig på sängen, med henne ovanpå, henne rygg mot min mig och jag masserar hennes bröst, runt hela brösten och runt bröstvårtorna. Med andra handen masserar jag hennes fitta. Och hon stönar och har det jätteskönt. Hon vänder sig om och rider mig, sitter på min hårda kuk och hennes fitta gnids mot min kuk, fram och tillbaka. Hennes bröst rör sig rytmiskt under galonisarna och min gamla sperma rinner sakta neråt. Hon lägger sig på mig, och vi förenas i ett stort hångelkalas som slutar med att jag bär henne, sittandes runt min midja till duschkabinen, där hon säter sig på duschbänken. Jag slår på vattnet från duschen i taket och medan vattnet regnar över oss masserar jag hennes fitta genom galonisarna. Hon knäpper upp sina byxor, drar ner dom till knäna och jag kan komma åt att pulla henne med mina fingrar. Jag drar av mig min jacka och sätter den på henne, drar ner mina byxor och trycker in min kuk i hennes fitta. ”Regnet” strilar ner. Hon står böjd över ett duschhandtag och jag knullar henne bakifrån. När hennes fitta börjar rycka och krampa kommer hon i en så stor orgasm att hela hon skälver och duschandtaget nästa lossnar. Jag drar snabbt upp hennes galonisar, och knäpper dom över hennes axlar med ryggbanden korslagda så att galonisarna smiter åt extra mycket. Hon sitter ner på dushkabinens golv och suger in min kuk och jag kan inget annat än spruta henne full med sperma igen, som rinner ner mot hennes mage, över brösten och ner mot golvbrunnen.

 

Fortsättning följer….

Rate
2 votes
Comments
Order by: 
Per page: 
 
 •  regnfreak wrote 472 Days Ago (neutral) 
   
  0
  Mm gott det finns tillfällen då det blir verklighet .....
   
     
   
   
  0 points
   
 •  HHOljehyre wrote 476 Days Ago (positive) 
   
  1
  God historie - den virker.
  (Må lese den en gang til, men da vil jeg ta på meg oljehyre)
   
     
   
   
  0 points
   
 •  Rainwear_76 wrote 476 Days Ago (neutral) 
   
  0
  Mange tak for en Dejlig novelle..
  Godt skrevet.
   
     
   
   
  0 points
   
Copyright © 2019 Regnfrakker.dk