Account
About People Forums Blogs Photos Videos Groups Events Chat News
  •  
 
 
Actions
Overview
28.03.2015 (3289 Days Ago)

Oplevelser mellem xtremgummitorturm og grøngummikemidraM

Categories
Rainwear Stories (1 posts)
grøngummikemidraM på besøg
grøngummikemidraM på besøg
3289 days ago 5 comments Categories: Rainwear Stories Tags: csa auer cbt latex

48 timer med xtremgummitorturM

 

 

 

Vi havde chattet en hel del gange sammen på godmail og havde udvekslet mailadresser, men havde nu endelig bestemt os for at mødes irl. Et møde, som jeg længe havde set frem til, og som hele tiden havde skubbet mine tanker væk fra mit arbejde igen og igen. Siden den endelige aftale om et møde var lavet, havde mine tanker hele tiden kredset om tanken, om han nu også var så ekstrem som han skrev at han var. Sommetider er der stor forskel på, hvad folk er til bag deres skærme og så når man mødes i virkeligheden. Det var i hvert fald det min egen erfaring fortalte mig efter flere ligegyldige møder med mænd. Mænd, som i virkeligheden ikke tændte på udstyret, men bare på at få suttet den af eller stikke den op i røven og så hurtigt hjem til konen og børnene igen. Hjem til deres pæne forstadsvillaer, efter et møde på kontoret havde trukket ud, og deres lille pose med udstyr blev gemt godt væk i et skab i garagen. En drøm som aldrig blev til mere end en drøm.

 

Men denne gang virkede det helt anderledes. En rigtig god fornemmelse havde fyldt min mave helt op. Jeg kunne mærke i mails og på chatten, at det var gummiet og regntøjet som tændte ham. Han tændte på rollen som den dominerende, ham som satte reglerne. Ikke bare sex, men ægte lidenskab til udstyret og respekt for legens mange facetter. Hvis han levede op til de fantasier og ideer vi havde talt om på forhånd ville de næste 2 dage ikke blive kedelige. 2 dage, hvor jeg ville blive opdraget til, at være den perfekte slave. Måske mit livs klimaks inde i denne verden.

 

Det var derfor med en vis sitren i kroppen, at den 2 mm tykke latexdragt med sokker, handsker og maske med åbning ved mund, næse og øjne fra studiogum blev pakket ned i tasken sammen med den todelte grønne hazmat dragt og de tykke sorte gummihandsker. Jeg måtte tage mig selv i at tænke, at tasken vejede godt til. Tasken blev sat ud i bilen og jeg var klar. Vi skulle mødes på en neutral parkeringsplads lidt udenfor Holbæk. Han havde fortalt, at der var rigtig mange som aldrig kom til de aftalte møder og at der ikke var nogen undskyldning for ikke at møde op, man fik kun denne ene mulighed for at møde ham. Jeg startede bilen, med et hoved fyldt med rigtig mange andre tanker en trafik,men efter ca. 20 min, var jeg nået frem til den aftalte parkeringsplads. Jeg slukkede bilens motor, nu var det bare at vente, jeg var lidt i god til. Jeg havde fortalt hvilken bil jeg kørte ikke, ikke mit nummer på bilen, hvis han nu var en svindler.

 

Der holdt en anden sort bil på pladsen da jeg kørte ind, men jeg kørte hen og holdt hvor vi havde aftalt. Han ville kontakte mig. Var det mon ham som holdt i den anden bil? Jeg vidste faktisk ikke særligt meget om ham, råd det gennem hovedet. Jeg havde aldrig set et billede af ham uden maske på og kendte ikke noget til hverken hvilken bil han kørte i eller hvor han boede. Jeg vidste kun, at han boede en halv times kørsel væk fra Holbæk. Bilen som holdt på pladser fulgte jeg diskret i mit bakke spergel. Pludselig rullede han vinduet ned, smed en pose med affald ud på jorden, startede bilen og kørte ud på vejen. Nå, det var så ikke ham, jeg ventede på tænkte jeg. Klokken nærmede den aftalte tid med få minutter og tankerne om, om jeg var blevet snydt fløj gennem mit hoved. Men på slaget 10 kom en gammel rød, falmet citroën berlingo ind på pladsen. Den stoppede og en mand i sommertøj steg ud af vognen, kikkede sig omkring og gik så over mod mig. Det gav et lille gys i hele kroppen, da han forsigtigt bankede på ruden og spurgte om vej til vikingeskibs museet i Roskilde, det kontrol spørgsmål jeg havde aftalt med ham. Jeg steg ud af bilen for at hilse på ham, men fik besked om, at tage taske med indhold med og låse bilen. Jeg skulle kører med ham til vores bestemmelsessted. Jeg åbnede bagdøren i hans bil om til bagrummet i bilen, smed tasken derind og lukkede igen. Herefter gik jeg om på siden af bilen for at stige ind på forsædet. Det kan du godt glemme alt om, sagde han, her har du intet at gøre. Min gummislave skal ligge bag i bagrummet. Gå ind i bagrummet og tag alt dit tøj af, det har du ikke brug for mere, og tag så det udstyr på, som ligger derinde. Jeg blev lige lidt overrasket, men hoppede ind bag i bilen hvor jeg hurtigt tog alt mit tøj af og iklædte mig den grønne waders heldragt fra ocean, de tykke sorte handsker som jeg kendte så godt fra mig selv og til sidst den sorte latexmaske som dækkede hele mig hoved. Jeg var fanget i mørket og kun de to små lufthuller ved næsen, var min kontakt ud til omverden. Jeg snørede hætten godt sammen om ansigtet, satte håndjernene på mine hænder og stod så og ventede lidt. Du kan godt ligge dig ned på gulvet, vi skal kører lidt tid. Jeg lage mig ned på gulvet, nu var der ingen vej tilbage, nu var jeg midt i det gummieventyr jeg så længe havde drømt om. Endelige var tiden kommet til at lave min fantasi ud i virkeligheden. Bilen startede forsigtigt, og vi kørte i en evighed. Måske var det bare en ukomfortable stilling på bunden af bagrummet, som fik bilturen til at føles ekstra lang. Pludselig kørte vi voldsomt ned ad en bakke, en garageport blev åbnet og bilen kørte ind og holdt stille. Porten blev lukket igen, det gav et hårdt bump da den da den igen lukkede mod jorden og så blev der stille.

 

Bagdøren i bilen blev åbnet, jeg kunne kende den lidt pibende lyde, fra da jeg selv åbnede den for at stige ind i bilen på parkeringspladsen. En stemme bad mig komme ud ad bilen. Jeg famlede mig frem, for at finde ud, det var ikke så let når man intet kan se. Jeg nærmest kravlede ud af bilen og stillede mig på gulvet mod ham. Er det helt sikker på, at du vil være min gummislave i de næste 48 timer og med alt hvad dette indebærer som vi har aftalt og at du ikke vil komme ud af dit udstyr på noget tidspunkt? Der var ikke noget som jeg var mere sikker på i verden lige nu, end at jeg ville være hans gummislave i de næste 48 timer og få mit livs gummioplevelse. Jeg skyndte mig at sige ja, jeg er helt sikker. Min mave rumlede lidt da jeg sagde ja, måske også fordi at jeg havde fastet de sidste 24 timer og kun drukket væske.

 

Han tog fat i min arm og fulgte mig gennem lokalet. Jeg forsøgte at følge med, men det var ikke den letteste opgave når man intet kunne se. Jeg kunne fornemme, at nogle låse blev låst op, og at dør blev åbnet. Jeg blev skubbet i ad døren, og den smækkede hårdt i bag mig igen. En taske blev sat ved siden af mig, det var nok min egen taske med gummidragterne, som jeg selv havde medbragt.

 

Tag dragten og handskerne af, du skal beholde masken på endnu. Han låste mine håndjern op og smed dem på gulvet. Jeg tog handskerne og dragten af og stod nu kun med min maske på foran en person jeg aldrig havde mødt før. Jeg kunne mærke at min puls steg og at mine hænder begyndte at svede. Pikken stop stiv lige ud i luften. Han gik et par gange rundt om mig, og sparkede dragten hen ad gulvet.

 

Ja det ser jo helt fornuftigt ud, men nu må vi klæde dig varmt på, så ikke du begynder at fryse. Det gav et lille sæt i mig, da jeg kunne hører den alt for velkendte lyd af lynlåsen i min taske blive åbnet. Det ser jo godt ud, og hev mit udstyr ud af tasken. Men det er ikke nok, at bare udstyret er i orden, der må også kunne holdes en hård disciplin hvis du fejler. Derfor vil jeg nu monterer noget elektrisk udstyr på din krop, son kan være med til at holde motivation oppe og kun have fokus på opgaven du har fået. Han hev masken af mig, han lignede en helt almindelig mand, lidt malplaceret i dette gummiunivers. Han satte et bælte rundt om livet på mig med en lille sort boks på siden og strammede det godt til. Det er hjernen sagde han og pegede på boksen og grinede lidt. Herefter satte han en snøre rundt om mine nosser og strammede til. Han satte stikket i den lille boks. Et hylster til pikken blev strammet rundt om den og sat fast på 2 plastik strips. Vi skulle jo nødigt have, at den falder af undervejs sagde han, og satte stikket i boksen. På brysterne blev sat hvert deres metal krokodillenæb som også blev forbundet til boksen. Vi må lige stramme klemmerne lidt, så de ikke falder af under legen. Han fandt en flad skruetrækker frem og begyndte at stramme skruerne. Skruens spidse en begyndte at dreje rundt på brystvorten. En skrue som jeg pludselig kunne mærke begyndte at bore sig igennem huden. Jeg bed læberne hårdt sammen, jeg vidste at han ville være ekstrem, og ville ikke skrige. Skruen arbejdede sig roligt sværs gennem brystet. Til sidst kunne jeg ikke holde det tilbage mere, og der lød et smertens skrig ud i det tomme rum. Rolig nu, den er næsten igennem ellers bliver jeg nød til at finde en skrue mere for at være sikker på at den sidder fast. Jeg bed læberne sammen det bedste jeg havde lært, til den var helt igennem. Vi må vist heller finde en lidt større skrue den det andet bryst sådan som du piber. Skruen blev på samme måde som den anden skruet gennem min brystvorte og holdt metal krokodillenæbbet fast i et jerngreb. Jeg skreg af smerte inde i mig selv, men uforklarlige svage lyde forlod min mund, jeg ville ikke være svag, fortalte jeg mig selv. Jeg ville jo ikke have legen til at stoppe inden den var startet.

 

På min hals satte han et stødhalsbånd, den type som man bruger til hunde og som er forbudte at bruge i Danmark. Vi må hellere være helt sikre på, at du kan mærke det hvis du laver en fejl og skal rettes til. Det blev strammet god til om halsen.. Nå, jeg vil lige teste om det hele virker, så der ikke er nogle løse ender. Jeg mærkede en svag sitren i min pik og nosser af strømmen. Min pik store nu om muligt endnu mere stiv ud i luften. Nå, der ser ud som, at den del virker. Svage strømimpulser fik mine brystmuskler til at skiftevis at spænde og slappe af. Jeg prøver også lige halsbåndene sagde han og drejede kappen over på 1 og trykkede så på den. Det gav et spjæt i hele min krop, da han trykkede. Ja den virker vist, sagde han og slukkede igen. Jeg kunne se, at der var 4 niveauer på fjernbetjeningen og tanken om, at der var 3 niveauer mere end det jeg havde fået, både tændte mig vildt og skræmte mig også på samme tid.

 

Så kan du godt komme i gummidragten sagde han og pegede på min dragt som lå på gulvet. Dragten var lavet af 2 mm, gummi over det hele og var af den løse type som ikke sidder helt stramt til kroppen. Jeg stak fødderne ned i dragten og rettede dragtens sokker til, så passede til hvor mine fødder var. Jeg trak dragten forsigtigt op over kroppen, for ikke at rykke på det elektriske udstyr som var på kroppen. Det begyndte at dunke i mine bryster da dragten klemte sig ind mod klemmerne og jeg ømmede mig lidt. Jeg stak hænderne ud i dragtens arme og trak hele dragten på så godt jeg kunne. Jeg havde ikke taget ”dimsen” med som jeg selv brugte til at lukke dragtens lynlås på ryggen, som jeg bruger hjemme hos mig selv. Han gik hen til mig, du har vist brug for lidt hjælp her sagde han, og trak med en rask håndevending dragten hårdt sammen på ryggen og med et snuptag rullede han lynlåsen op i dragten. Han trak masken op foran på min dragt, og kørte lynlåsen det sidste stykke, til den var ovenpå mit hoved. Jeg var nu helt i sort. Kun hullerne ved min næse, mund og øjne viste, at der var en person inde i den sorte dragt. Jeg kunne mærke, at dragten begyndte at glide let på min ryg og på mine arme, da jeg pludseligt fik et anfald hvor sveden bare væltede af mig. Jeg kunne mærke hvordan sveddråberne langsomt kravlede ned mellem dragten og ryggen. Jeg forsøgte at holde fokus på min puls og mit åndedræt.

 

Så er det den næste dragt, sagde han og pegede endnu en gang på gulvet. Jeg tog dragten op fra gulvet og begyndte at tage bukserne på og fik med hjælp knappet selerne. Så var det gasmaskens tur. Jeg spændte remmene det bedste jeg kunne, men blev brat afbrudt at et stød fra halsbåndet. Den skal jeg nok sætte på dig, så vi er helt sikker på at den sidder helt tæt og at du ikke forsøger at snyde mig. Jeg gav per refleks masken til ham og han satte den for mit ansigt, hvor han strammede remmene i nakken godt til. Han var meget om hyggelig med, at at drikkeslangen var placeret rigtigt. Det er vigtigt, at slangen sidder rigtigt fortalte han, du får ikke mulighed for at få masken af de næste tre dage og vil kun få den væske du kan drikke gennem slangen. Så trak han dragtens overdel over min krop, så langt ned den kunne komme og hev så det yderste lag op igen hele vejen rundt på mig. Hullerne i dragten som passede perfekt til gasmasken, blev omhyggeligt lukket til så der ikke kunne komme frisk luft ind i dragten, så den var helt tæt. Så begyndte han at rulle de to lag fra buskerne og overdelen sammen som en pølse. Den blev rullet omhyggeligt hele vejen rundt til den ikke kunne mere og det yderste lag blev trukket ned over dragtens samling. 2 remme blev trukket mellem benene og spændt fast i et metal spænde på dragtens forside. Hver rem blev låst fast i spændet med en lille hængelås. En ca. 10 cm bred sort læderrem med et stort metalspænde blev strammet godt til om min mave og jeg kunne fornemme lyden af to hængelåse som blev lukket på ryggen af mig. Til sidst fik jeg handskerne trukket på uden på dem som var i gummidragten, og så var jeg klar, troede jeg. Vi må lige sikre os, at du ikke kan tabe støvlerne og handsker sagde han og faldt en stor rulle med gaffatape frem. Han tapede både handsker og støvler så omhyggeligt fast, at jeg måtte tage mig selv i at tænke tanken, om de mon nogensinde ville være til at få af igen uden at skære dem fri med en kniv. Det var på en gang meget spændende men samtidig og skræmmende, da det pludseligt gik op for mig, at jeg rent faktisk ikke kunne komme ud af udstyret selvom jeg forsøgte med alle mine kræfter. Jeg vidste jo i virkeligheden ingenting om ham, om han var en sindssyg psykopat som ville holde mig til fange. Tanken om, at jeg ikke vidste hvor jeg var, og at ingen andre havde kendskab til hvad jeg i virkeligheden skulle. På min arbejde havde jeg bare fortalt, at jeg glædede mig til at holde ferie i den næste uge, og at få ordnet nogle småting i haven eller måske et par dage i mit sommerhus. Og kom nogen forbi mit hus, ville de bare tro at jeg var taget i sommerhuset nu hvor bilen ikke holdt der. Jeg kunne pludseligt mærke hvordan sveden løb ned af hele min krop, og at glasset i gasmasken begyndte at dugge til i kanten.

 

Jeg blev revet væk fra mine tanker, da jeg så ham komme med et ca 6 cm bredt stål halsbånd. Ja, så er vi der næsten sagde han med stor glæde i stemmen. Vi mangler bare lige dette stålhalsbånd, så jeg kan holde lidt styr på hvor du er. Halsbåndet lignede noget man kun ser i gamle fængselsfilm, men dette så helt nyt og blankt ud. Han åbnede det og lage det om halsen på mig og efter lidt rykken op og ned, blev der plads til både de to dragter og stødhalsbåndene om min hals. Her sidder det jo godt sagde han og fandt en barconøgle frem og låste halsbåndet sammen. Så er du klar sagde han og trådte et par skridt væk for at betragte mig. Dette vil så være dit udstyr i de næste 48 timer, vil du ud før stopper legen og du vil aldrig få muligheden for at besøge mig igen. Men du har hele tiden valget, er det forstået?. Jeg nikkede, der var ikke noget jeg havde drømt om så længe jeg kunne huske tilbage, end at være i mit gummiudstyr i 2 døgn uden at kunne komme ud af det.

 

Jamen, så vi jo hellere få sat dig i gang med dagens pligter sagde og pegede mod jerndøren som jeg var kommet ind af da jeg ankom. Herinde kan jeg have mine ting i fred for nysgerrige gæster og låste døren op med en stor gammeldags nogle og åbnede de 2 smæklåse, det krævede lidt fingerfærdighed at få dem begge åbne på samme tid og så samtidigt trække i dørens håndtag. Vi kon ind i et rum som lignede en blanding at blive brugt som garage til bilen og som værksted og opbevaring. Han gik over til en gul plæneklippe og bad mig komme med. Han sparkede let på siden af den med foden og lidt af malingen skallede af. Den er godt nok 15 år gammel sagde han, men den kører som en drøm når først den kommer i gang. Tag den med ud på græsplanen gennem den dør der, så kommer jeg med benzindunken. Jeg baksede lidt med at få den tunge plæneklippe fri og ud af døren. Jeg mærkede straks middagssolen ubarmhjertige varme mod mig da jeg trak plæneklipperen ud på græsplænen. Haven var pænt anlagt med mange små bede og et stort drivhus. Haven var omgivet af en blanding af høj hæk og buske, og det virkede ikke som om, at der boede nogle andre tæt på. I midten stod et par æbletræer med store æbler på. Huset var bygget ind i en græsbeklædt bakke, sådan at husets underetage havde direkte adgang til haven.

 

Din første opgave bliver, at samle de æbler op fra jorden i en sort sæk og herefter at få slået græsset. Du skal bevæge dig hele tiden og du må på intet tidspunkt slippe gashåndtaget så plæneklipperen går i stå. Står du stille eller slipper gashåndtaget vil du blive straffet. Han gik ind i garagen og kom ud med en rulle sorte sække og noget jeg ikke lige kunne se hvad var. Nu er det jo et spørgsmål om træning dette her sagde han og pegede på de 2 sandsække han havde hentet sammen med de sorte sække. Derfor får du lige lidt ekstra vægt sat benene, de indeholder hver 4 kilo sand fortalte han mens hand bandt dem om mine underlår og ankler. Her har du en rulle med sorte sække til æblerne, så sætter jeg mig i en stol og holder øje med, at du får samlet dem alle op. Han gik ind i garagen og kom retur med en stol og en stor flaske cola og en kande vand. Colaen er til mig sagde han lidt frisk og vandet er til dig. Jeg begyndte at samle æblerne op, men fandt hurtigt ud af at det var lettest hvis jeg kravlede på alle fire og samlede dem op. Ud af øjenkrogen kunne jeg se, at han sad med en fjernbetjening i hånden og trykkede på den. Jeg kunne mærke underlig summende fornemmelse i min pik som også reagerede med det samme med blive stiv. Jeg mærkede hvordan at min pik gnubbede på indersiden af dragten og langsomt havde rest sig og bulede tydeligt ud fra den yderste af dragterne. Jeg forsøgte at holde fokus på, at samle æblerne op i sækken, men kunne mærke at den sitrende fornemmelse langsomt blev kraftigere. Jeg må være gået i stå, for som et lyn fra en klar himmel, gik der et hårdt stød gennem brystet og æblerne fløj ud af hånden på mig. Sådan et svin, du nyder det jo, du kan jo lide at kravle rundt på jorden. Jeg forsøgte at samle mig igen og greb ud efter et æble, men kunne mærke, at strømmen på mine pik og nosser var øget så pikke nærmest bankede på dragterne for at komme ud. Mere fart på, anede jeg i det fjerne, og forsøgte at finde et æble med lukkede øjne. Jeg var lige ved at eksplodere i en kæmpe orgasme, da endnu et stød blev sendt gennem brystet. Æblet jeg havde i hånden blev fuldstændigt mast, da jeg kom i en orgasme som sjældent havde følt før. Jeg kunne mærke, at spermen blev skudt ud i dragten og at jeg havde svært ved at få min vejrtrækning til at følge med. Et voldsomt stød fra stødhalsbåndet bragte mig tilbage til virkeligheden igen. Du skal samle æblerne op, ikke mose dem hørte jeg en stemme sige. Og endnu et stød gik gennem halsbåndet. Jeg ville bare ud af mit udstyr nu, sådan havde jeg det altid. Når først jeg havde fået udløsning ville jeg bare ud, men så vidste jeg også at det ville være slut inden det næsten var gået i gang. Jeg samlede alle mine kræfter og begyndte igen at lede efter æbler på jorden og komme dem i sækken. Sådan ja, det skal du nok blive god til. Du skal ikke tænke på noget andet, end det du får besked på af mig sagde stemmen. Jeg kunne mærke at den halve times arbejde med at samle æbler op i sommersolen fra jorden havde resulteret i en hel del sved inde i dragten. Jeg kunne mærke, at når jeg rejste mig op på knæene løb sveden med ad mine lår og ned til mit underlår. Jeg havde efterhånden fået samlet alle æblerne op fra jorden og rejste mig for at gå hen til ham med sækken. Men det viste sig lyn hurtigt at være en rigtig dum ide. En enorm kraftig smerte ramte mig fra halsbåndet. Ikke bare et stød, men en smerte som bare blev ved. Hvem fanden har givet dig lov til at rejse dig op fra jorde. Jeg smed mig straks ned på jorden og ømmede mig noget over stødet, men også fordi, at jeg var landet hårdt brystklemmerne, som havde bidt godt til. Nu slipper du billigt denne første gang sagde stemmen til mig, men næste gang vil du blive straffet hårdt. Jeg tænkte inde i mig selv, at jeg havde fået min straf, men det sagde jeg ikke højt til ham. Du kan kravle over til mig med sækken og vise den til mig. Han sad mageligt i sin stol med et glas cola i hånden i skyggen. Du ser noget varm ud sagde han og kikkede på mig da jeg kom kravlende med sækken fyldt med æbler hen over græsset.

 

Jeg nikkede og han satte kanden med vand ned på jorden til mig. Jeg sugede det bedste jeg havde lært gennem drikkeslangen i gasmasken. Jeg tømte kanden godt og vel på et par minutter og kunne mærke hvor godt det gjorde i hele kroppen.

 

Nå slave, så er det græssets tur til at blive slået. Rejs dig op og stil sækken med æblerne inde på fliserne og gå over til græsslåmaskinen. Jeg rejste mig hurtigt op, satte æblerne ind på fliserne som jeg havde fået besked på og gik så over til græsklipperen. Når du begynder at slå græsset må du ikke på noget tidspunkt holde pause, gør du det, vil omgående blive straffet med hårde slag fra denne gummiknippel til du begynder igen. Du skal hele tiden holde gashåndtaget oppe ellers stopper motoren, gør den det vil du straks få stød fra halsbåndet og ti hårde slag på kroppen med kniplen, er det forstået? Jeg nikkede og tog godt fast og både gashåndtag og maskinen med den ene hånd mens jeg trak i snoren på plæneklipperen for at få den startet. Jeg kunne mærke middagssolens kraft som varmede min dragt op til noget som mest kan beskrives som en sauna. Jeg havde helt glemt hvor varm den var i æbletræernes skygge mens jeg samlede æbler op. 5 gang jeg forsøgte startede motoren, og jeg gav den fuld gas. Så kan du godt se at komme i gang, så sætter jeg mig over i skyggen og drikker lidt cola men jeg holder øje med dig. Jeg låser dig lige fest til plæneklipperen med to sæt håndjern så jeg ved hvor jeg har dig, og at du ikke stikker af. Han maste det ene sæt håndjern ned over mine håndled hvor gaffatapen sad. Det betød, at de kom til at side helt fast og var umulige at flytte bare en cm. Det andet håndjern låste han mig fest til håndtaget med. Jeg begyndte straks at skubbe til plæneklipperen, det var ikke ligefrem en letvægs udgave han havde, men den var utvivlsom effektiv for den kastede alt græsset op ad mine støvler og ben. Jeg kunne se på soluret som stod på græsset at klokken var næsten halv to og ikke en sky på himlen sådan en dejlig varm dag i juli. Og hvis jeg havde svedt før, så ved jeg ikke hvad jeg skal kalde det jeg gør nu tænkte jeg og fortsatte min enegang med plæneklipperen Mine dragter var nu blevet omdannet til en omvandrende sauna, hvor sveden løb ned på indersiden af min dragt og der var dannet to søer af sved i gasmaskens øjne. Jeg kørte og og ned ad bakke, rundt og rundt i haven. Men måtte til sidst søge skygge og holde en pause efter en halv time, der var jeg lidt under halvvejs med min opgave. Det gik ikke mange sekunder, fra jeg havde sluppet gashåndtaget til jeg fik første stød fra mit halsbånd. Han kom over i mod mig og trykkede igen på knappen til halsbåndet. Havde vi ikke en aftale om, at du ikke skulle holde nogen pause sagde han og trykkede igen på knappen. Du ved hvad det koster sagde, læg dig ned på jorden. Han holdt knappen nede og jeg smed mig omgående ned på jorden så plæneklipperen vippede rundt. 10 hårde slag ramte mig på ryggen og røven. Kom op og få gang i plæneklipperen igen eller du får 10 slag mere. Jeg var åbenbart for langsom til at rejse mig fra jorden, for jeg mærkede hans knæ på min ryg som pressede mine klemmer på brystvorterne hårdt ned mod jorden, og de 10 nye slag ramte mig. Han tændte for strømmen til min pik og nosser og jeg anede pludseligt ikke hvad jeg skulle gøre ad mig selv. 10 slag mere ramte mig, og bragte mig tilbage til mig selv igen. Jeg begyndte at rejse mig op så hurtigt jeg kunne, men strømmen på pik og nosser holdt mig foroverbøjet da jeg med begge hænder greb fat igen om håndtaget på plæneklipperen. Vil du gerne have lov til, at gøre dit arbejde færdig, spurgte han og pegede på græsplænen?. Jeg nikkede bare og holdt godt fast om gashåndtaget, og han trak i snoren. Denne gang startede den første gang og jeg fortsatte mit arbejde. Jeg kunne fornemme hvordan det svuppede nede i støvlerne, det var en blanding af sved, urin og sperm som løb rundt ned i støvlerne. Det var faktisk ret ophidsende at tænke på. Jeg kunne stadigvæk mærke svage elektriske impulser på pikken, men holdt fokus på min opgave. Jeg forsøgte at glemme, at pikke hele tiden pressede mod dragterne og de svage impulser udløste flere små orgasmer, men jeg fortsatte mit arbejde som jeg havde fået besked på. Da jeg var færdig kørte jeg hen til ham med maskinen og slap gashåndtaget. Jamen så lad os gå ud og se på dit arbejde om det er udført som du fik besked på. Han rejste sig fra stolen og befriede mig fra håndtaget på plæneklipperen. Han gik rundt og inspicerede græsplænen og jeg fulgte med lige bag ham og passede hele tiden på hverken at være i vejen eller for langt væk. Han trykkede på den ene af fjernbetjeningerne og jeg kunne mærke, at de elektriske impulser på pikke, nosserne og brystet blev mere intense. Jeg forsøgte at holde fokus på vores gennemgang ag mit arbejde. Det ser næsten pænt ud, men jeg har talt 2 steder du har lavet fejl, det vil koste dig 20 slag med kniplen og en overraskelse. Og inden jeg havde nået at gøre noget havde han trykket knappen på stødhalsbåndet ned. Nogle mærkelige og uforståelige lyde kom ud af min mund. Han havde åbenbart skruet op for styrken på halsbåndet. Jeg smed mig ned på græsset og han slap knappen igen. Nå, du er ved at få det lært sagde han. Han bad mig tælle højt mens han slog de 20 slag. Herefter drejede han lidt på en knap og trykkede så på den. Der gik en øjeblikkelig krampe i mit inderliv. Et elektrisk stød som man ellers kun ser på film, havde netop ramt min pik og nosser med en sådan kraft, at jeg pr. refleks trak benene op til maven. En sindssyg smerte som var mere end jeg kunne klare og udløste en krampeagtig orgasme.

 

Han hentede en kande med iskoldt saftevand som jeg tømte på 10 min. Så sad vi bare og kikkede lidt ud i luften hvor ingen af os sagde rigtigt noget. Er du klar til den næste opgave spurgte han så? Jeg nikkede, det var rart at få noget og drikke og bare ligge helt stille på græsset i skyggen. Vi skal lige have fjernet al det græs som sidder på din dragt og støvler, stil dig lige op. Det kan også være, at du vil køles lidt mere ned. Han gik ind i garagen og kom tilbage med en højtryksrenser. Jeg skyller lige al græsset af dig med den her, så er vi sikre på, at det hele kommer af. Det gav et lille spjæt i mig, da den hårde vandstråle ramte mit underlår. Jeg kunne mærke, hvordan vandstrålen omhyggeligt vaskede al græsset af af mine støvler, ben, ryg og arme. Jeg kunne mærke gennem dragterne, at vandet var iskoldt og det vat rigtig dejligt at blive kølet helt ned. Vend dig om, lød stemmen til mig. Jeg kunne mærke hvordan sandsækkene om mine ankler blev tungere nu hvor de var blevet våde. Jeg vendte mig om med det samme som jeg havde fået besked på, og vandstrålen fortsatte sit arbejde på forsiden. Vandstrålen kærtegnede mit skridt og der kom pludseligt liv i min pik igen som begyndte at rører på sig. Står du og bliver liderlig af at blive vasket?, det var fandeme ikke min mening. Han lukkede for vandslangen, men vi skal hurtigt få den bragt på bedre tanker. Følg med mig over til drivhuset. Han gik ned mod den anden ende af haven ned mod drivhuset som lå bag den lille pænt anlagte havesø med fisk.

 

Nu kører jeg lige en tur ind til byen for at handle ind til noget aftensmad til mig. Han rakte en lille flettet kurv til mig og pegede ind i drivhuset. Mens jeg er væk vil jeg gerne have, at du får plukket alle de røde tomater noget salat og en agurk til salaten til i aften. Bagefter vander du alle kasserne med vand fra regnvandstønden, der kan være 50L i hver kasse og de skal fyldes helt op. Det er vigtigt, at døren til drivhuset er lukket mest muligt, sådan at varmen ikke forsvinder ud. Når du er færdig, sætter du kurven på græsset, ligger dig ned på jorden og til jeg kommer retur hos dig. Er opgaven forstået? Jeg nikkede og skulle til at åbne døren, da han holdt mig tilbage. Jeg vil gerne være sikker på hvor du er henne selvom jeg ikke lige kan holde øje med dig. Han gik over mod husvægen og hentede en lang kæde til hunden som sad fast i vægen. Du får lige kæden på, så du ikke løber nogen steder, Han satte kæden op til stålhalsbåndet og løste det fast med barconøglen. Sådan, så er du klar sagde han godt tilfreds med sit eget arbejde. Jeg er nok væk en times tid, jeg er bare lige nede i brugsen. Han vendte sig om og gik over mod garagen og jeg åbnede døren og gik ind i drivhuset. En mur af varme ramt hele min krop da jeg trådte ind og lukkede døren bag mig som jeg havde fået besked på. Jeg stod helt stille et øjeblik for ligesom at vende mig til varmen og den fugtige luft. Jeg kunne mærke, hvordan sveden overalt på kroppen piblede frem og at glassene i masken begyndte at dugge til. Jeg gik ned i den bagerste ende, satte kurven på jorden og begyndte at plukke tomater. Det var ikke den letteste opgave at lave da jeg stadigvæk havde håndjernene på mine arne så jeg måtte hele tiden bukke mig ned for at lægge tomaterne ned i kurven. Langsomt, men sikkert fik jeg tømt de 8 tomatplanter for modne tomater. Jeg havde fået øje på et termometer og en luftfugtighedsmåler som hang inde i drivhuset. Jeg ville ønske, at jeg aldrig havde fået øje på dem, for det hele føltes endnu mere varmt efter at jeg havde set at der var 53 grader og en luftfugtighed på 85. Jeg gik ud af drivhuset for at få lidt frisk luft. Jeg gik over for hente noget vand i vandkanden til tomaterne. Hvis der kunne være 50L i hver kasse og der var 3 kasser med tomater og en med agurker regnede jeg hurtigt ud, at jeg skulle hente 20 kander med vand + en kande eller to til salaten. Jeg gik roligt frem og tilbage mellem regnvandstønden og drivhuset. Da jeg havde hentet 20 kander vand var der ikke plads til mere i kasserne. Jeg stak min drikkeslange ned i vandkanden og drak er ordentlig tår, det smagte lidt af plastik men det var dejligt med noget vand at drikke.

 

Mens jeg stod og drak, hørte jeg en bil standse. Jeg stivnede brat og lyttede. En stemme kaldte” hallo, er her nogen? Er du omme på bagsiden af huset?”. Jeg smed vandkanden på jorden og kikke mig om efter et sted at gemme mig for den fremmed person som åbenbart var på vej herom på bagsiden af huset. Jeg kikkede panikslagen rundt i haven for at finde et gemmested, men det eneste sted hvor kæden var var lang nok til at nå, var drivhuset. Jeg skyndte mig derind, trak døren helt til og lage mig helt fladt ned på maven. Et øjeblik efter, kom en mand rundt om hushjørnet med en pakke under armen. ” Halløj” kaldte han igen ” er der nogen hjemme, jeg har den nye pumpe med til søen?” Ja det var der tænkte jeg, men jeg havde ikke lyst til råbe, at jeg lå på maven inde i drivhuset. Jeg lukkede bare øjnene og ønskede at han ville forsvinde igen. Efter et stykke tid var der blevet helt stille igen og jeg åbnede mine øjne. Jeg løftede hovedet lidt fra gulvet og kikkede ud i haven mellem tomatplanternes rødder. Her opdagede jeg til min rædsel, at han havde taget pakken med ned til den lille fiske sø og nu lå og rodede med hånden nede i søen. Hvorfor havde han ikke bare sat pakken som alle andre normale mennesker havde hvis der ikke var nogen hjemme. Selvom jeg lå helt stille på de halvkolde fliser svedte jeg som et svin. Men manden havde åbenbart god tid. Jeg kunne se, at han begyndte at skifte springvandspumpen, der var i hvert fald et billede af et springvand udenpå kassen kunne jeg se. Jeg lukkede øjnene igen og ønskede at tiden ville flyve af sted og at han var væk igen. Pludselig hørte jeg en kendt stemme, det var min vært. ”Hej Jørgen” råbte han ” er du ved at skifte pumpen?” Ja, jeg er næsten klar sagde pumpemanden. Så henter jeg lige et par kolde øl til os, mens du gør det færdigt. Jeg kunne se, at han gik ind i huset og lidt efter kom ud med to øl i hånden. Sådan, så skulle den være sat til, prøv at tænde for den sagde pumpemanden. Min vært gik ind i huset og pludseligt begyndte et lille springvand at bruse nede i søen. De åbnede de to øl og stod og småsnakkede lidt. Jeg lukkede bare øjnene og ønskede at han ville kører igen, så jeg kunne komme ud. Jeg var ved at være godt gennemkogt. Jeg løftede forsigtigt på gasmasken og svedsøerne fra øjnene og munden løb ned over hagen og ned over halsen.

 

Pludseligt rejste de sig begge to og gik om på forsiden af huset. Pumpemanden skulle nok hjem. Et øjeblik efter kom min vært gående ene om mod drivhuset. Ja, jeg kunne jo hurtigt regne ud hvor du var, jeg kunne se, at kæden førte herind. Han åbnede døren og gik ind imens rejste mig fra jorden. Jeg kan se, at du ikke er færdigt med dit arbejde selvom du har haft masser af tid. Du vil heller ligge på jorden og dovne den af end at gøre det arbejde du har fået besked på. Han pegede ud på kurven, hvor der både manglede agurker og salat. Jeg bliver nød til, at straffe din dovenskab sagde han. Gør dit arbejde færdigt og kom over med kurven til mig. Så rakte han mig kurven og lukkede døren til drivhuset. Masser af tid tænkte jeg, ja størstedelen af tiden havde jeg ligget på jorden og gemt mig for pumpemanden inde i drivhuset. Jeg gjorde mit arbejde færdigt, gik ud af drivhuset og lukkede døren igen, og gik så over til ham med kurven.

 

Du kan jo godt gøre det rigtigt når bare du gider, sagde han og pegede ned i kurven, det skal nok blive til en dejlig salat i aften. Kom med ind i huset sagde han, mens jeg laver noget mad. Han lukkede kæden op og jeg fulgte med ham ind i køkkenet. Sæt dig på stolen der sagde han og pegede på en køkkenstol. Nu husker du vel, at jeg skylder dig en straf. Han løsnede håndjernene og låste så mine arme sammen igen bag på stolen. Han fjernede de våde sandsække fra min ankler og fandt et langt hvidt reb frem fra det ene skab. Han bandt mig omhyggeligt fast til stolen og sluttede af men en stor knude på den ene skulder. Jeg kunne mærke, at blandingen af sved, sperm og urin gik op til støvlekanten på begge støvler. Det hele skvulpede godt rundt inde i inderdragten når jeg bevægede mig. Det var faktisk vældigt ophidsende at tænke på hvad det egentligt var som flød rundt inde i dragten. Nu kan du side her og tænke lidt over tingene mens jeg laver noget mad sagde han og trykke let med den ene finger på fjernbetjeningen. Jeg kunne mærke hvordan min pik begyndte at blive stiv af de elektriske impulser. Jeg må hellere skrue lidt op for styrken kan jeg se, du ser jo ud som om at du kan lide det. Jeg kunne straks mærke det. Hvert impuls fik hele min underkrop til at flytte sig. Flytte sig og flytte sig, i hvert fald så meget som rebet nu tillod det. Jeg mærkede en voldsom vellyst og var klar til at komme næsten med det samme.

 

Han formede bøfferne og smed en klat margarine på panden og tændte for den. Du må vist heller prøve et trin mere sagde han med rygge halvt vendt mod mig. Han drejede lidt på knappen og lagde så fjernbetjeningen igen på bordet. Jeg kunne mærke hvordan hver en muskel i kroppen trak sig sammen med en voldsom kraft, så voldsomt at det var utroligt at stolen kunne holde til mine pludselige bevægelser. Jeg skreg alt hvad jeg kunne i masken og en kæmpe orgasme gik gennem hele kroppen, det var så det hele rystede. Men endnu et impuls blev udsendt, jeg skreg igen men var stadigvæk liderlig, som om at jeg ikke kunne få nok.

 

Han kom bøfferne på panden og vendte dem. Lugten af nystegte bøffer må have fyldt lokalet, men jeg ænsede det ikke. Nå så du vil ha mere, sagde og og drejede knappen helt op og trykkede igen på den. Et kraftig impuls jog gennem hver en muskel i en næsten skræmmende facon. Det elektriske impuls var så kraftig, at jeg fik overbalance på stolen og væltede ned på gulvet, samtidigt med at kom i et jordskælv af en orgasme. De elektriske impulser blev bare ved og ved og ved. Jeg skreg alt hvad mine lunger kunne i en blanding af smerte og vellyst. Pludseligt var det hele væk. Jeg opdagede, at jeg lå på gulvet og at duften af nystegte bøffer med bløde løg svagt havde sneget sig ind i maske til min næse.

 

Han tog panden af komfuret og øste op på en tallerken til sig selv. Ja du vil vel ikke have noget grinede han til mig, den bliver ikke så let at få op gennem din drikkeslange i masken, men her har du en kande med iskoldt saftevand. Han gik ind i stuen, jeg kunne hører, at han satte det på et bord. Nå ja, det er da også rigtigt, jeg må huske at binde dig fri fra stolen ellers kommer du jo nok ikke herind og holder mig med selskab. Han kom tilbage til køkkenet hvor han langsomt fik befriet mig fra stolen og håndjernene.

 

Vi gik ind i stuen og jeg lage mig på gulvet ved fjernsynet som jeg fik besked på. Han satte sig i en stol ved sofabordet og tændte for fjernsynet. Jeg kunne mærke, at min mave var begyndt at rumle efter at min næse havde opsnuset den svage duft af bøf i rummet. Jeg tog et ordentlig sug af saftevandet og forsøgte at glemme alt om bøffen. Resten af aftenen så vi tv uden at sige det store til hinanden.

 

Vi passede ligesom hvert sit, men da den sene tv-avis var slut, slukkede han for tv-ét og rejste sig fra stolen. Nå, nu må vi heller se at få fundet en seng til dig i nat sagde han henvendt til mig, kom med herud i gæsteværelset. Det rum han havde kaldt gæsteværelset lignede mere et tomt lille kælderrum med betonvæge, en jerndør og et lille vindue på 20x20 cm oppe under loftet. På gulvet lå en skumgummimadras og i loftet hang en nøgen pære og gav lys. Her kan du ligge godt og rart i nat sagde han og låste en metalkæde som sad ind i vægen, hast til mit halsbånd. Så er jeg sikker på, at du ikke løber nogen steder i nat. Han tog nogle kraftige lænker frem til arme og ben og spændte dem godt sammen med en barcho nøgle. Så kommer du ikke så langt, hvis du prøver at stikke af i nat. Jeg lagde mig på madrassen og han gik ud af rummet, låste døren og slukkede lyset. Jeg kunne se månens lys på vægen som skinnede gennem det lille vindue i loftet, men faldt hurtigt i søvn.

 

 

 

Da jeg vågnede næste morgen, kunne jeg se solen lyse ind gennem vinduet på vægen. Jeg var noget øm i kroppen af at have ligget på madrassen hele natten på gulvet. Jeg havde bare lyst til, at komme ud af al udstyret med det samme og så få et godt langt bad. Det var kun en mulighed jeg havde, hvis jeg aldrig ville komme her igen havde han sagt meget tydeligt til mig. Jeg tog mig selv i at tænke, at det var godt nok ulækkert, at jeg lå her og rodede rundt i min egen sved og urin. Tanken om hvor klamt det i virkeligheden var, blev glemt da jeg hørte nøglen blev sat i døren, og døren blev låst op.

 

Jeg håber at du har sovet godt sagde han. I dag er det søndag og hviledag og vi fik jo lavet en masse arbejde i går, så i dag kan vi godt slappe af. Kom med mig sagde han og låste mine lænker op og befriede mig fra kæden i vægen. Herinde har jeg en specialfremstillet solseng til dig som du skal prøve. Det lignede mest af alt en blanding af en sækkevognen og en sort tyk træplade med hjul på. Læg dig på ryggen med armene ned langs siden af kroppen og spred benene. Jeg lage mig til rette på træpladen og lage nakken på et blødt stykke skumgummi som var limet på i den ene ende.

 

Han faldt en stor kasse frem med nogle metal spændebånd, nogle lange skruer og en skruemaskine. Jeg vil være helt sikker på, at du hviler dig og slapper helt af i dag sagde han. Derfor skruer jeg dig nu fast til træpladen med disse metalbånd og når jeg er færdig, er du fuldstændigt fast fikseret til pladen.

 

Han skruede den ene ende fast af spændebåndet ned ved min ankel. Herefter trykkede han det godt ind til anklen hele vejen rundt, og skruede så den anden ende fast i pladen på modsatte side. Sådan fortsatte han sit arbejde til der ikke var flere i kassen.

 

Det var ikke bare noget han havde sagt, jeg kunne virkelig ikke flytte en finger. Jeg var skruet fast til pladen ved anklerne, et på hver side af knæet, et i lysken, et hen over lænden, på brystet og under armene. Spændebåndet ved halsen havde drillet lidt, så han havde fjernet det tykke stålhalsbånd inden han havde spændt det om halsen og panden. Mine arme var spændt fast ved overarmen, i albuen og ved håndledet. Selv tommelfingeren havde fået sit eget bånd. Det var blevet til 21 bånd i alt.

 

Jeg kører lige ned i automaten efter nogle penge til Jørgen for pumpen til springvandet. Jeg ser lige om han er hjemme med det samme så jeg kan betale ham. Du kan holde øje med tiden imens jeg er i byen på uret over på vægen. Han drejede hele solsengen en kvart omgang så jeg lige netop kunne se uret. Klokken var kun 10. Jeg tænkte på alle de ting jeg havde nået at opleve i det sidste døgn. Det var præcist 24 timer siden, at jeg havde mødt ham på parkeringspladsen.

 

Så forlod han lokalet og jeg var overladt til mit eget selvskab. Jeg fulgte først meget omhyggeligt med tiden og holdt øje med visernes monotone bevægelser, og må til sidst være døset hen. Jeg vågnede i hvert fald ved at en dør blev smækket. Nå du er her stadigvæk, vil du ikke med ud og have lidt sol og noget frisk luft spurgte han og kikkede på mig. Inden jeg havde nået at svare hverken ja eller nej, havde han taget fat om solsengens to håndtag og vippet mig op, og var på vej ud med mig. Jeg nåede lige at se på uret at klokken var lidt i 14. Han satte mig ned ude på græsplænen og jeg kunne straks mærke solens stråler varme min krop op. Når jeg vippede lidt med støvlerne kunne jeg mærke, at væske i min dragt var blevet varm. Efter en halv times tid i solen tror jeg min dragt var så varm, at man kunne have brugt ydersiden til at spejle æg på. Han kom ud med en kande isvand til mig, som jeg sugede væk på ingen tid. Du var da vist blevet tørste sagde han. Nyder du solen? Jeg nikkede. Så er alt jo som det skal være sagde han og lagde sig på en drømmeseng ved siden af og læste i et blad. Efter et stykke tid, kunne jeg mærke hvordan gummiet nærmest brændte mod min nøgne hud og havde svært ved at holde min klynken tilbage. Det havde han åbenbart hørt, for pludseligt kunne jeg mærke en strøm gå gennem min pik. Vi må vist heller få dig til at tænke på noget andet end varmen sagde han og pegede ned på bulen som tydeligt stop op nede ved bukserne. Jeg kom hurtigt, men opdagede, at strømmen ikke blev slukket. Det var vist lidt for hurtigt det der sagde han, og drejede lidt på knappen så impulserne blev kraftigere. Jaaa, sådan og op stå igen sagde han til min pik og den gjorde som han havde sagt. Måske skal den have lidt mere endnu sagde han og skruede endnu et hak op. Dette medførte nærmest krampeagtige bevægelser i mit underliv og jeg kom i en voldsom orgasme. Jeg opdagede pludseligt at jeg intet kunne se for dug ud gennem glassene i masken og at sveden bare løb ned af kroppen på på dragtens inderside. Vi må hellere køle dig lidt ned, hørte jeg ham sige og et øjeblik efter blev jeg ramt af strålen fra en kold haveslange.

 

Vi må vist hellere sætte dig indenfor igen, sagde han og kørte vognen ind i garagen. Han pegede på uret og sagde, om 6 timer har du været i dit udstyr i 36 timer heraf de 12 spændt fast til denne vogn. Når klokken er 22 i aften kommer jeg herud og skruer dig fri så du kan sove på gæsteværelset igen.

 

Hvis man synes at 6 timer på arbejde kan føles som en evighed, så skulle de prøve at være i mit sted lige nu. 6 timer i sit eget selvskab, spændt fast til en plade uden at kunne flytte på sig og lukket inde i 2 tykke gummidragter godt fyldte med sved og urin. Men til sidst blev klokken da endelig 22 og han kom ind ad døren. Jeg håber, at du har fået slappet godt af i dag, så du er klar til de sidste 12 timer. Han fandt skruemaskinen frem og fik langsomt befriet mig fra pladen igen. Det var godt nok dejligt at kunne strække sig igen. Jeg kunne mærke at den inderste af dragterne var fyldt med væske til midt på overlårene, når jeg stod op. Jamen du kender jo vejen til gæsteværelset, jeg kommer lige om et øjeblik. Ham kom et øjeblik efter med arm og fodlænkerne i hånden og låste døren op. Han låste mine hænder og fødder fast i lænkerne og bad mig gå ind og ligge mig til at sove. Jeg har kun en opgave tilbage du skal i morgen, så er det slut og du har bestået prøven. Så sørg for, at du får en god nats søvn, det har du brug for i morgen når jeg vækker dig klokken 8. Så låste han døren og slukkede lyset.

 

Jeg var både spændt og lidt bange for hvad den sidste opgave gik ud på. Jeg vil bare gennemfører den sagde jeg til mig selv og faldt i søvn.

 

Næste morgen klokken 8 blev lyset tændt og døren låst op. Jeg var vågnet tidligt og havde spekuleret som en sindssyg på, hvad den sidste opgave ville være. Kom med mig sagde han, du skal beholde lænkerne på, vi skal ind i det her rum. I rummet var der indbygget en sauna. Jeg vil teste dig i, hvor mange grader du kan tåle i saunaen i dit udstyr. På bænken inde i saunaen står en spand med vand til dig som du kan drikke, skal du have mere kommer jeg ind med noget til dig. Du skal enten side eller ligge på bænken, det bestemmer du selv. Når du er kommet ind i saunaen tænder jeg for den på max grader og tiden starter. Du kan følge med i temperatur, luftfugtighed og tid inde i saunaen. Du får en sender med ind med en knap på som du hele tiden skal holde nede. Slipper du knappen kommer jeg ind i saunaen og hjælper dig ud. Hvert kvarter skal du hælde en skefuld vand ud over kullene. Er opgaven forstået? Spurgte han og er du klar til at tage imod denne opgave?. Jeg rykkede lidt på gasmasken så den sad hvor den skulle, nikkede til ham som et tegn på, at jeg tog imod den sidste opgave og at jeg var klar. Han åbnede døren og jeg satte mig ind på bænken og drak med det samme et par hurtige glas vand. Jeg kunne følge med i det hele på de røde tal inde i saunaen. Efter en halv time var den begyndt at blive god sommer varm omkring de 35 grader. Jeg kunne mærke at sveden begyndte at pible frem overalt på kroppen og jeg sad og tænkte på de mange gode oplevelser jeg havde haft de sidste to døgn.

 

Efter en time var det begyndt at blive varmt for alvor. Jeg hældte en skefuld vand over kullene og kunne se, at temperaturen nu havde sneget sig op på de 77 grader. Jeg rejste mig op og gik lidt rundt. Sveden løb af mig og jeg måtte flere gange løfte lidt på gasmasken for at tømme den for sved som så løb ned i dragten. Jeg satte mig selv det mål, at nu ville jeg nå de 100 grader. Jeg satte mig på bænken og stirrede manisk på de røde tal med temperaturen. Og pludseligt gik det hurtigt med, at temperaturen steg. 100 grader var nået, men jeg var ikke klar endnu. Jeg rejste mig op og stod mit i saunaen. De røde talt blev hurtigt højere og højere. Efter en time og 43 minutter gav jeg op og slap knappen, da var temperaturen nået 109 grader.

 

Døren blev åbnet med det samme og på en eller anden måde lykkedes det mig med al kraft, at få hevet gasmasken væk fra mit hoved under den yderste af dragterne. Jeg kunne mærke den kolde luft ramme mig i ansigtet. Jeg tog fat i hullerne i dragten hvor masken for 5 sekunder siden havde været og rev den i stykker så jeg kunne få mit hoved ud af det yderste lag. Dragten var ødelagt, men det var det værd, jeg ville bare ud og have luft. En iskold vandstråle ramte mig og kølede mig straks ned. Efter et kvarters tid under den kolde vandstråle var jeg ved at blive mig selv igen. Jeg fik øje på uret på vægen og kunne se, at jeg havde ramt de 48 timer vi havde aftalt, og var stolt over mig selv, for nu vidste jeg med sikkerhed at jeg fik lov til at komme igen en anden gang.

 

Han kikkede op på uret som viste 10.30. Ja jeg har lige bestemt mig for, at vi tager 24 timer mere, han kikkede på mig og fandt nøglerne frem til gæsteværelset. Jeg blev helt forfjamsket og at hører dette. Og 24 timer mere kunne jeg overhovedet det???.

 

Så smilede han til mig og grinede, nej jeg tror at vi skal se at få dig ud af dit udstyr nu, jeg lavede bare sjov med dig. Jeg åndede lettet op, jeg ved med mig selv, at jeg ikke kunne have holdt i 24 timer mere om det så gjaldt mit liv.

 

Han låste først mine lænker op og fjernede det brede læderbælte om maven. Så blev gaffatapen fjernet ved både hænderne og fødderne. Handskerne blev som det første taget af, og jeg kunne mærke den iskolde luft strømme ind i dragten gennem hullerne. Jeg ved ikke helt hvor al den væske var kommet fra som åbenbart havde fundet vej frem til handskerne, men de var begge to halvt fyldte.

 

Så var det overdelens tur. Pølsen på maven blev rullet ud og han hev det som var tilbage af dragten af med et snuptag over mit hoved. Jeg følte mig pludselig iskold på kroppen af al den friske luft. Har du en kold cola røg det ud af munden på mig. Nu skal jeg se hvad jeg kan finde, og 1 min. efter stod han med en kold dåsecola til mig, som jeg tømte i et hug. Nøj, hvor var det dejligt, jeg kunne mærke at jeg kom mere og mere til mig selv igen.

 

Støvlerne blev med et vist besvær trukket af mine fødder og man kunne nu tydelige fornemmet hvor meget væske der var i den inderste latexdragt. Underdelen røg af på 10 sekunder, så nu stod jeg bare i min sorte latex heldragt. De 2 små hængelåse i lynlåsen blev låst op, og lynlåsen rullet ned. Jeg hev selv dragten af overkroppen og da jeg steg ud af benene kunne jeg tydeligt se de side to dage havde haft sat deres tegn på dragtens indhold som væltede ud på flisegulvet.

 

Bæltet med den lille boks og det elektrisk udstyr blev forsigtigt fjernet og klemmer i mine brystvorter blev skruet ud Og pludselig var jeg ude af det hele igen. Min hud var helt runken som en rosin og lyserød. Når man nulrede på huden var det ligesom om, at man kunne gnide det yderste lag hud af.

 

Du kan tage et bad der sagde han og pegede på bruseren. Jeg slukker lige for saunaen, jeg regner ikke med, at du vil mere ind i den i dag sagde han lidt grinene. Jeg går ind og laver noget kaffe og smører nogle mader til os mens du bader. Dette bad var helt fantastisk og et som jeg sent vil glemme. Da jeg var færdig med badet og havde tørret mig kom der et problem. Jeg havde jo ikke noget tøj at tage på. Jeg slog et af de store håndklæder om livet på mig og fandt vej ind i køkkenet.

 

Dit tøj fra bilen ligger der ovre sagde han og pegede over på en stol. Jeg fik hurtigt underbukserne trukket på og T-shirten og hovedet. Shortsene kom på til sidst og så var der kaffe og brød. Jeg var sulten som en ulv efter 3 dage hvor jeg kun havde levet af væske.

 

Efter morgenmaden som også var endt som en form for frokost, ville jeg gerne hjem. Vi aftalte, at vi lige kunne males ved om en ny aftale på et tidspunkt. Jeg satte mig ind i berlingoen, og vi kørte ud til parkeringspladsen hvor min bil holdt parkeret. Jeg steg ud af bilen, tog mig taske i bagrummet og smed den ned i mit eget bagagerum. Inden jeg nåede at komme ind i bilen og få den startet, var den røde berlingo væk.

 

Jeg startede bilen og kørte hjem. På vejen hjem tænkte jeg på den xtreme oplevelse jeg havde haft i de sidste to døgn og glædede mig allerede som et lille barn til mit næste besøg hos ham

 

 

Rate
2 votes
Comments
Order by: 
Per page: 
 
  •  latexfyren wrote 2967 Days Ago (positive) 
     
    1
    Hej jeg vil lige hære om du har været ude ved din ven og om der kommer mere
     
       
     
     
    0 points
     
  •  latexfyren wrote 3225 Days Ago (positive) 
     
    1
    hej kommer der mere for den var spende
     
       
     
     
    0 points
     
  •  latexfyren wrote 3261 Days Ago (neutral) 
     
    0
    fedt kommer der mere.
     
       
     
     
    0 points
     
  •  Boots_Lux wrote 3286 Days Ago (neutral) 
     
    0
    Wouw what a tale and then its not even fiction !
     
       
     
     
    0 points
     
  •  Rainboy wrote 3287 Days Ago (neutral) 
     
    0
    Fantastisk læsning.....
     
       
     
     
    0 points
     
Copyright © 2024 Regnfrakker.dk