Account
About People Forums Blogs Photos Videos Groups Events Chat News
  •  
 
 
Actions
Overview
20.06.2017 (487 Days Ago)

til alle dem som elsker mudder. kom ind og skriv om jeres muddereventyr og del det med andre samt giv gode ide'er til mudderlege

Categories
Lifestyle (1 posts)
Rainwear Stories (8 posts)
Featured Posts
et barndoms minde
et barndoms minde
487 days ago 4 comments Categories: Rainwear Stories Tags: regntøj mudder
den dag jeg husker best var det regnvejr og havde regnet meget de sidste par dage så sellf var der godt mudderet ude på legepladen så self skulle jeg ud og lege. havde jo regntøj på så det var bare ud og lave noget mudder. 2 andre og jeg fandt et godt sted og fik gravet et hul og fik en masse vand ned id det for at lave mudder. efter lidt tid hoppede jeg ned i hullet men uheldigvis fik jeg ret meget vand ned i mine gummistøvler. da pædagogerne fandt ud af det skulle jeg ind og have noget tørt regntøj på og tørre gummistøvler. problemet var bare de eneste regntøj der var som jeg kunne passe var lyserødt!! også gummistøvlerne. pædagogen gav mig regntøjet på men det var jo LYSERØDT! så ville ikke ud og ses i det. sad bare og surmulende i noget tid men lysten til at lege i mudder blev for stor så sprang ud for på ny at grise mig til med mudder
håber i kan lide den og den er 100% sand
Rate
0 votes
Comments
Order by: 
Per page: 
 
Copyright © 2018 Regnfrakker.dk