Account
About People Forums Blogs Photos Videos Groups Events Chat News
  •  
 
 
Actions
Overview
13.08.2016 (2811 Days Ago)

Intet andet end gummitøj

Categories
Personal Blogs (1 posts)
Tags
Stevn i regn- og gummitøj
Stevn i regn- og gummitøj
2811 days ago 4 comments Categories: Dating and Personals Tags: R ike
Netop flyttet til Stevns. Stevns er et fantastisk sted med masser af natur , strand og skov og der kigges ike skævt til en, når man er dresset ekstra godt på selvom det ikke lige regner. Er der andre i det sydøstlige Sjælland, der har lyst til en turi skoven eller på stranden, selvfølgelig dresset på til skubrud også selvom det først kommer i morgen.....
Rate
0 votes
Comments
Order by: 
Per page: 
 
  •  Vons wrote 1523 Days Ago (neutral) 
     
    0
    Er der nogen undskyldning for ikke at være dresset i lækker gummiregntøj?
     
       
     
     
    0 points
     
  •  Sven wrote 2764 Days Ago (neutral) 
     
    0
    Stevns giver en masse steder at lufte udstyret.. Var i dag på god rundtur til Holtug Kridtbrud, Stevs Fyret, Mandehovedet og et par steder til.. Meget blæsende og mørke skyer, så fuld retfærdiggørelse at man var dresset rigtig godt på....
     
       
     
     
    0 points
     
  •  Styrtregn wrote 2788 Days Ago (neutral) 
     
    0
    Husker en to-dages tur til Stevns en sommer for nogle år siden. Jeg havde min cykel med lokalbanen og cyklede til et nedlagt kalkbrud. Havde et sæt gult Viking gummiregntøj med. Et brugt sæt som jeg havde købt på loppemarked og som gerne måtte slides ude i naturen. Heldigvis begyndte det at regne da jeg ankom til kalkbrudet, så jeg tog gummioverall og -jakke på. Gik rundt og kiggede på sjældne planter og salamandre i de små søer i kalkbrudet.
    Om aftenen fandt jeg en lille skov og lagde mig til at sove. Havde ikke telt med, men sov bare ude i mit gummiregntøj. Den næste dag kom der regn om eftermiddagen, så jeg måtte have gummiregntøj på, da jeg skulle cykle tilbage til stationen.
     
       
     
     
    1 point
     
  •  Sven wrote 2796 Days Ago (neutral) 
     
    0
    Og har lige oplevet Rødvig havn og strand fra sin bedste side, med masser af vand fra oven og flotte lyn ude over havet. Dresset godt på i Viking heldragt manglede bare nogle ligesindede at dele oplevelserne med... Kom nu ud af busken/skabet/bryggerset... :-)
     
       
     
     
    1 point
     
Copyright © 2024 Regnfrakker.dk