Account
About People Forums Blogs Photos Videos Groups Events Chat News
 •  
 
 
Actions
Overview
08.07.2017 (468 Days Ago)

Turen - en regntøjsweekend i Sverige

Categories
Rainwear Stories (2 posts)
Tags
Empty
Regntøjsweekend, del 2
Regntøjsweekend, del 2
468 days ago 8 comments Categories: Rainwear Stories Tags:

Jeg rødmede som en tomat!

Jeg fremviser mit pas, og betjenten studerer mig nøje! Jeg ved simpelthen ikke, hvad jeg skal svare betjenten, så jeg siger, at jeg skal på fisketur i Sverige for weekenden!

Då du väl klädd, ser jag, siger den kvindelige betjent. Var är din fiskegrejer? Har du inte en taske med? Har du en fisk kniv med dig?

Æhmmm – siger jeg. Jeg har kun det tøj med, som jeg har på. Jeg skal låne fiskegrejer af mine venner i Sverige!

Jaså – siger hun. Det är goda vänner du har. Vad har du i fickorna på jackan?Kan du stå upp! Och ta armarna ut åt sidan!

Hun begynder at kropsvisitere mig, og jeg kan mærke, at det kildrer i maven, og i skridtet. Hun tager fat i min lomme – og hun rører på buttpluggen og glidecremen, og min telefon uden på lommerne. Fuck – det her – det er noget rod, tænker jeg.

Vad har du i fickorna på jackan? Känn dig fri att visa den!

Jeg rødmer totalt. Jeg fremstammer, om vi kan ud i mellemgangen, hvor der ikke er andre passagerer?

Ja, vi kan göra om det verkligen är nödvändig, siger hun. Jeg takker mange gange, og går forrest ud i mellemgangen på toget.

Bra! visa vad du har i din ficka!, siger hun. Jeg tager først min tube med glidecreme op – og viser den frem, så min telefon – og til sidst siger jeg – at jeg har en rød buttplug i lommen – og jeg tager også dem frem og viser den! Jeg har nok aldrig været mere flov, og jeg er spændt på, om hun vil lade mig fortsætte.

Det har inte visat någon fiskeredskap, du har med dig på resan! Vad har du i din jacka? Vänligen öppna din jacka upp!

Åh nej – tænker jeg. Hvad vil hun dog ikke sige. Jeg knapper min jakke forsigtigt op og hun kan se, at jeg har de gule FarmerRain skulderknappede smækbukser på – og jeg har min røde Atlas regnjakke på inderst! Det er bare for pinligt!

Jaså. Jaså.Har du två regnställ på? Du kommer inte att fiska? Ljug inte för polisen! Du måste känna fruktansvärt varmt i regnkläder!

Jeg gik til bekendelse,og forklarede, at jeg godt kunne lide regntøj, og jeg skulle påregntøjsweekend, hos nogle venner i Sverige. Jeg skulle ikke fiske måtte jegrødmende erkende.Hmm. Bra. Hon ser skälmskt på mig. Det är ju inte meningen att analplugg måste vara i fickan? Ställ upp det där det hör hemma! Gå på toaletten, och ställa upp. Och ta ett regnställ av så att du inte får det för varmt! Jag kommer förbi och kolla dig i en minut!

Jamen – siger jeg. Jeg har fået at vide, at jeg skal rejse i to regnsæt….

Du gör bara vad som sägs, och då måste man ta det straff, som kan komma.

Pokkers også tænker jeg. Hun er egentlig sød ved mig. Hun kunne have smidt mig, eller givet mig en masse ballade, men hun tacklede jo faktisk situationen med et glimt i øjet. Men, jeg måtte hellere gøre, hvad som siger.

Jeg går ud på toilettet, og tager det gule regnsæt af. Pyh – det er også virkelig varmt. Jeg skælver lidt – stadig af lidt af skræk, over at blive opdaget. Jeg tager den røde Grundens regnjakke af, og tager bukserne ned. Smører pluggen godt ind, og sætter den op. Pyh – den er stor, og jeg følger mig ret så udblokket. Jeg tager bukserne på igen, og tager den røde jakke udover, og knapper den. Jeg ligger det gule FarmerRain sæt pænt sammen, og ligger det i en lille pose, som jeg fandt på toilettet.

Herefter satte jeg mig ind på min plads igen. Pokkers tænkte jeg – det bliver en lang tur med plug oppe, men pyt. Gud ved, hvad som Herren og Fruen vil sige, hvis jeg ikke ankommer i to regnsæt. Well – jeg må tage skideballen med.

Den kvindelige betjent, og hendes kollega Gustavson kommer tilbage igen, og hun kigger mig ind i øjnene;

Har du får gjort ditt jobb? Trevlig resa, då

Jeg nikkede, og kiggedeskamfuldt ned. Den anden passager overfor mig har ikke undgået at bemærke hele scenen, og heller ikke, at jeg pludselig sidder i rødt regnsæt, i stedet for det gule. Hun ser strengt på mig! Gud ved, hvad hun tænker…

Toget kører videre, og jegsidder og ømmer mig lidt på numsen – og hvor er det varmt. Men det kildrer meget i maven.

Inden længe når toget frem mod Gøteborg station, og det varer ikke så længe før jeg skal af. Jeg skriver en kort SMS til Herren og Fruen, og melder, at jeg er godt på vej.

Det är bra. Du går bara ut och väntar framför stationen. Jag kommer i en röd Volvo kombi. Hälsningar Herren.

Toget ankommer til Gøteborg station. Jeg er nervøs. Dels kender jeg slet ikke Herren og Fruen – kun fra regnfrakker.dk. Dels ved jeg slet ikke, hvordan de ser ud i virkeligheden.

Jeg har aldrig prøvet at være sammen med en mand før – så også det er meget vildt – men det var et krav for at komme i betragtning.

Jeg stiger af toget på stationen i Gøteborg. Iført mit røde regntøj, og med min gule FarmerRain i posen – og min plug i numsen, Jeg går afsted, og føler, at hele verden ser på mig i mit dress.

Jeg går gennem stationen, og stiller mig pænt og venter foran banegården ved alle taxi-holdepladserne.

Jeg står og venter – og føler stadig – at alle står og kigger på denne fyr i regntøjet. Så kommer Volvoen! Pyh – jeg sveder helt ved tanken, om den skideballe, som jeg nok vil modtage….

Hej där. Varför inte din gula regnställ på? Vad är poängen? Varför inte göra vad som sägs?

Jeg ved ikke rigtigt, hvad jeg skal sige – jeg prøver at fortælle, at toldpolitiet ikke ville have, at jeg sad i to sæt – men jeg opgav – det ville alligevel være for dumt at høre på….så jeg sagde bare, at jeg havde det for varmt…

Jag antar att du analplugg koppla in din röv. Men nu måste du veta! Du är inte i bilen innan du har din gula regnställ på. Med den gula byxor som det sista lagret. Gå vidare och ta din gula regnkläder nu.

Jamen – jeg kan da ikke stå her, og klæde om midt i det hele. Åh nej – tænker jeg. Jeg var bare klar til at vende om, og taget toget tilbage til København, men jeg har ingen penge. Jeg var simpelthen nødsaget til at gøre, som der blev sagt.

Jeg tager det gule regnsæt ud af posen. Tager den gule jakke på først, og knapper den pænt op. Det er frygteligt pinligt det her – og hvis ikke tazachaufførene kiggede før – så gør de det nu. Jeg tager de gule FarmerRain bukser frem. Lirker dem op omkring mine gummistøvler, og tager derefter og trækker bukserne ud, og udover min gule regnjakke. Tager glidecremen ud af posen, og lægger den i min lomme, og derefter knapper jeg axelbukserne fra FarmerRain.

Pludselig kører Volvoen! Fuck! Herren kører 200 meter væk, og parkere på parkeringspladsen. Altså – nu skulle jeg ovenikøbet gå tværs over banegårdspladsen i det gule regnsæt, med bukserne yderst. Åh – hjælp! Jeg går over pladsen, og kigger ikke et eneste menneske i øjenene. Det var en lang tur hen til bilen…

Jeg kommer over til Volvoen og åbner døren. Må jeg komme med i bilen nu, spørger jeg?

Slavar sitter i baksätet som barn! Sitt ner och fäst säkerhetsbältet.

Ta den röda ballgag på så jag inta kan lyssna på dina ursäkter. Och sedan ta dessa handbojor på! Och blindfold!

Jeg åbner munden, og spænder den røde ballgag på – og jeg begynder hurtigt at savle ned på mit gule regntøj – og jeg klikker håndjernene på – der er ingen vej tilbage nu. Jeg er fastspændt i bilen, gagged, plugged, blindfolded og i håndjern.

Herren kører afsted ud af Gøteborg. Jeg er ret taknemmelig for, at ruderne på bagsædet er stort tonede, så man ikke kan se ind udefra. Vi kører i ca. 20 min ud af byen, og Herren siger ikke et ord – andet end, at jeg vente mig…!

Vi triller ind på en gårdsplads. Og bilen stopper. Herren går om til min side, og åbner døren og tager mit blindfold af, så jeg kan se, hvor vi er. Herren og Fruen har en gård, en rigtig svensk rød gård, og de har nogle husdyr også, som skal passes.

Välkommen! Du får en riktigt bra helg med oss. Först skal du introduceras till Fruen. Hon väntar på dig i gården.

Vi går over gårdspladsen. Selvom jeg har håndjern på, og gag, så føler jeg faktisk fri alligevel. Fri til at kunne være i regntøj, og fri til at kunne lege. Vi går ind i stuehuset på gården, hvor Fruen venter på os i stuen. Hun sidder fint i sofaen og venter.

Både Fruen og Herren er i normalt tøj – jeg er den eneste i regntøj. Ved siden af Fruen lægger et fint pink sæt regntøj,– også fra FarmerRain med axelbukser kan jeg se, og et sort Abeko forklæde i pvc.

Välkommen till vår gård där du måste vara under hela helgen. Vi bestämmer här. Jag är ansvarig här, och du måste göra allt vi säger. Allt! Jag riktar sig endast som Madame och min mann alltid Herre dig. Är det klart! Jag förstår att du inte kan lyda. Du har inte den gula regnställ när du kom till stationen, och har inte haft det på under resan. Detta är inte bra.

Därför måste du straffas hårt. Och du måste indspiceres för jag vet inte om du har analplugg upp rumpan. Ta din fina regnkläder och stå naken i straff position. Criminal Position - det är händerna på matbordet, med bra ben isär, och när du trycker på rumpan bra bakre.

Du kommer att bli knullad i position och straffas!

Fuck mand! Hun mener det, tror jeg. Jeg skal straffes. Shit shit. Jeg er spændt, men også liderlig nu. Min pik begynder at blive mega stiv. Herren låser mine håndjern op, men lader ballgaggen være – så jeg tænker, at jeg ikke må svare eller sige noget som helst lige nu.

Jeg tager de gule FarmerRain bukser af, og tager den gule FarmerRain jakke af. Herefter tager jeg det røde Grundens sæt af. Først jakken og derefter bukserne. Jeg folder det hele pænt sammen, og placerer det pænt på gulvet foran mig. Derefter indtager jeg så positionen – straffepositionen – og læner mig frem mod spisebordet. Jeg lægger mine håndflader på bordet, og skubber numsen godt bagud – som om – at jeg næste tiggede om at blive kneppet i numsen, hvilket jeg ikke har prøvet.

Herren. Kontrollera slavanalplugg. Och ta bort den. Då kan du tvätta slavar ass.

När slav röv är bred så jag vill att du ska knulla honom medan jag tittar in i hans ögon. Sedan kan han lära sig det!

Du behöver inte röra hans kuk. Han kan inte ha en orgasm. Han ska bara njuta av din kuk medan jag tittar på!

Fruen sætter sig på spisebordstolen lige overfor mig. Hun sætter sig godt tilrette, og ser mig direkte ind i øjenene! Hun har dybe blå øjne, og jeg bliver helt liderlig af det, og min pik bliver mega stiv. Det nyder hun kan jeg se.

Är du redo?

Jeg nikker, og samtykker. Herren stiller sig op bagved mig. Han tager fat i min nakke, og holder mig hårdt fast. Herefter tager han fat i den røde buttplug, og trækker den ud. Den kommer ud med et svup! Jeg er mega udvidet i røven af, at have den buttplug oppe i nu fire timer. Herren tager min glidecreme op fra min gule FarmerRain jakke, og smører sin pik ind, og min røv ind i glidecreme. Han stikker en finger op med creme på, og smører godt. Jeg står i min straffeposition, gagged, og med stiv pik og Fruen kigger mig lige ind i øjenene og forlanger, at jeg fastholder blikket.

Herren trænger ind i mig bagfra. Stille og roligt, og fylder røven helt ud, hvor der tidligere sad en buttplug. Jeg kan mærke, Herren er liderlig. Han er helt inde og begynder rytmisk at kneppe mig! Fruen ser mig lige ind i øjnene – med stålfaste øjne!

Det är bra Herren. Han måste veta vem som är ansvarig här. Du måste knulla honom hårt. Du måste spraya i slav butt. Han måste ha spermier i hans röv.

Herren knepper mig hårdt. Han banker til, og min prostata er ved at eksplodere. Jeg er mega liderlig. Uhh. Min pik er mega stiv, og en masse presperm kommer ud. Jeg vil så gerne komme, men må ikke, og har stadig mine håndflader i bordet, og ser stadig på Fruens øjne.

Du kan säkert vilja bli knullad din lilla gay!

Herren kommer og sprøjter op i min røv. Han lader pikken blive inde til den er helt slap. Kors – det er mega ydmygende det her.

Well Herren. Ställ in den svarta analplugg.

Herren sætter en ny sort buttplug op i min røv. Det skal åbenbart ikke være nemt dette her. Pyha. Jeg har stadig stiv pik, og buttpluggen går ubesværet op i min røv. Uh.

Fine Herren. Nu kan du ge honom tio hårda slag i röven. då kan det vara så att han förstår. Ta slav ballgag av så att han kan räkna tio slag för mig. Fem hårda slag på varje bal.

Är du redo?

Jeg nikker, og siger; Ja, Madame! Herren slår! Hårdt på venstre balde. Av for fanden – men jeg siger intet, og tæller højt; En-to-tre-fire-fem-seks-syv-otte-ni-ti. Slagene falder hårdt fra Herren på slaverøven. Fruen ser mig stadig kontrollerende ind i øjnene. Da alle ti slag er faldet er hun tilfreds. Hun rejser sig, og går om bag med og tager fat om min pik, og begynder at onanere den. Den er lige ved at sprænge for jeg er så mega liderlig – og det kan Fruen mærke. Hun stopper!

Jag bestämmer när man ska komma. Och det är inte tid. Det är dags att du tjänar. Som min regnkläder slav. Ta den rosa regnställ i. Jackan i början, och sedan Axel byxor utanför. Och slutligen du tar den svarta Abeko förkläde. Gör dig redo.

Rate
7 votes
Comments
Order by: 
Per page: 
 
 •  rubberslave28 wrote 442 Days Ago (positive) 
   
  1
  Super god historie - mere af det
   
     
   
   
  0 points
   
 •  latexfyren wrote 465 Days Ago (neutral) 
   
  0
  håber på mere
   
     
   
   
  0 points
   
 •  tilrain wrote 467 Days Ago (positive) 
   
  1
  super
   
     
   
   
  0 points
   
 •  gummigutt1967 wrote 467 Days Ago (positive) 
   
  1
  meget meget flott skrevet og herligt og lese
  ser frem til mer og lese
   
     
   
   
  0 points
   
 •  Curt wrote 467 Days Ago (positive) 
   
  1
  Meget stærk optakt......
   
     
   
   
  0 points
   
1-5 of 7
First page
Previous page
1
Next page
Last page
Copyright © 2018 Regnfrakker.dk