Account
About People Forums Blogs Photos Videos Groups Events Chat News
 •  
 
 
Actions
Overview
08.07.2017 (468 Days Ago)

Turen - en regntøjsweekend i Sverige

Categories
Rainwear Stories (2 posts)
Tags
Empty
Regntøjsweekend, del 1
Regntøjsweekend, del 1
468 days ago 1 comments Categories: Rainwear Stories Tags:

Regntøjsweekend til Gøteborg

Godt! Efter nogle meget frække chatsamtaler på regnfrakker.dk med Herren og Fruen bestemte Fruen at jeg skulle på prøveweekend i Gøteborg som regntøjsslave for Herren. Og Fruen. En prøvetur, hvor slavepotentialet kunne vurderes ordentligt under en længere seance. Lydighed, myndighed, offentlighed, tjenstvillighed, ydmyghed og pinlighed ville være weekendens temas!

För att få helgen här i Gøteborg måste du ta tåget här. Du behöver bara ett pass, pengar för tågbiljett (inte en retur, betalar vi om du förtjänar det) och telefon. Ingen ryggsäck eller väska - du bär bara vad du har på din kropp! Du behöver två stycken regnställ på. Det røde Atlas fra Grundens inderst, og det gule FarmerRain yderst. Du skal have de røde selebukser udover dine røde jakke. du måste ha din stora svarta butt plug i din rumpa på hela resan, och du skall inte ha andra kläder än regnkläder! Är det klart slav pojke?

Vi henter dig på stationen i Gøteborg når toget ankommer kl 1030, og herefter bestemmer vi totalt, hvad som hænder!

Är det klart? Förstår du det?

Fuck! – tænkte jeg. Tør jeg virkelig gøre dette? Tage toget fra København i to lag gummiregntøj med plug oppe i min nummer – uden andet tøj med – og herefter taget toget i myldretiden fra hovedbanen til Sverige kun med pas, penge og telefon. Pyha, og fra stationen i Gøteborg vil jeg så helt være i deres varetægt? Egentlig uden kunne gøre modstand. Der ville ikke være mange alternativer, hvis jeg ikke har penge med til min egen returbillet eller til at købe skiftetøj. Jeg ville være nødsaget til at tage den på stop hjem til København og over Øresundsbroen i regntøj – og hvad nu hvis jeg ikke kunne få lov at køre gratis med over broen? Hvem ville have en fyr i regntøj med på stop i bilen…jeg ville være nødsaget til at gøre, som Fruen siger for få lov, at få penge til en billet hjem igen. Tør jeg? Tør jeg ikke tage imod tilbuddet om en prøveweekend?

Ok. Jeg besluttede mig for at tage chancen. Jeg blev simpelthen så liderlig ved tanken om en regntøjsweekend, og mega liderlig ved tanken om, at blive prøvet af. Jeg måtte prøve det! Og en tur i regntøj – det dør man nu nok ikke af…

Jeg forbereder mig på at komme afsted i næste weekend, som vi havde aftalt. Jeg sørger for at jeg er nyklippet, nybarberet (også for neden), og rigtig pæn og fit. Jeg har besluttet mig for, at jeg ikke tør, at have buttpluggen oppe på hele turen. Den er for lang – den er på tre/fire timer, og det syntes jeg er lidt meget. Så jeg vil tage tøjet på, selvom jeg det vil være mega pinligt at have på på hovedbanegården i København og i toget, men ikke have pluggen oppe. Jeg vil lade buttpluggen blive i en lomme sammen med en tube glidecreme, pas, billet og telefonen.

Jeg ved godt, at det er snyd, men det finder Herren og Fruen jo ikke ud af. Så jeg kan vente med at tage buttpluggen op til allersidst.

Dagen oprinder, hvor jeg skal afsted. Jeg er bare så virkelig klar på at komme afsted. Meget spændt, og meget flov og pinlig. Jeg overvejer til det sidste, om jeg virkelig skal tage skridtet, og tage afsted om morgen. Virkelig! Tør du? Kan du gøre det? Er du klar til at lege med en Herre også? Pyha – mange tanker flyver igennem hovedet, men jeg besluttede mig for at gøre det! Nu! Eller aldrig! Afsted kammerat.

Jeg reserverede plads på Øresundstoget til Gøteborg, og købte billet på www.sb.se

Jeg tog min røde Grundens Atlas jakke på, og derefter mine røde smækbukser fra Grundens også. Udover dette mine gule FarmerRain axelbukser (dem med skulderlukning) og min gule regnjakke. Fiskertøj! Jeg tog min telefon i lommen, min enkeltbillet og mit pas for at komme over Øresundstolden.

Jeg er nervøs! Men jeg beslutter mig for at fuldføre! Kl 0700 tager jeg S-banen ind mod hovedbanegården i min fine påklædning. Rødt sæt under det gule sæt, som er yderst. Lidt varmt, men det er okay på en lidt skyet oktoberdag. Påklædningen – den kan næsten undskyldes, en lille smule, syntes jeg.

Med kildrende mave går jeg op til S-toget. Jeg syntes, at det er lidt vildt, alene at tage af sted i to sæt regntøj. Gud ved kun – hvad som jeg nu er på vej ud i. Pyh – jeg er allerede mega nervøs. Jeg går op på banegården. Jeg er allerede mega nervøs for, om jeg møder nogen som jeg kender. Jeg retter lidt ekstra på den gule jakke og hætte, så jeg er sikker på, at man ikke kan se den røde jakke og hætte indenunder! Det vil være for pinligt.

Folk på vej til arbejde kigger lidt på det gule regntøj, men lader ikke til at bemærke det. En dame/pige ser dog lidt ekstra grundig på mig, og smiler til mig. Et sødt smil, som gør, at jeg rødmer fuldstændigt. Det griner hun lidt af! Jeg tror, at hun forstår, hvad der er gang i…

Jeg rødmer bare totalt! Det ser hun, og griner hun også indvendigt af, kan jeg se. Jeg kunne være i et musehul. Jeg går tre togstammer ned ad banegården for at undgå hende, inden toget kommer. S-toget kommer ind på perronen til København, og jeg stiger hurtigt ind og finder en plads i en lille kupé. Jeg tænker, at jeg har tabt hende af syne, og at hun har mistet interessen. Jeg sætter mig i et sæde ved siden af en nogle andre mennesker – er mega flov – og varm. Kombinationen af varme, sved, flovhed og ydmygelse gør mit ansigt helt rødt – tænker jeg. Det er en meget pirrende fornemmelse.

Toget kører videre til Glostrup Station og mere end halvdelen af passagerne står af. Det er pludselig ret god plads i toget. Hvem kommer så, og tager en af de frie pladser? Kvinden fra perronen!

Hun sætter sig overfor mig i S-toget. Hun er ca. 35 år, lyshåret, blå øjne og normal vægtig. En rigtig køn kvinde! Hun ser mig dybt, dybt, ind i øjnene med hendes blå øjne! Jeg tør næsten ikke have øjenkontakt, så flov og pinlig er jeg! Hvad tænker hun ikke? Det er så tydeligt, at hun kigger på mig! Jeg bliver så pinligt især da hun spøger: Skal du ud og fiske på Øresund? (Hvilket enhver ved, ikke er muligt i oktober!). Hun spurgte bare, og alene for at gøre mig pinlig! Det lykkedes. Hun smiler til mig når jeg siger – øh – ja – det skal jeg da, og siger – hvad fisker I da på Øresund i oktober? Der er jo ingen torsk, og torsken har helle!! Hun ser leende på mig, og siger; du er er en lille gummigris og kan du have en god weekend, hvorefter hun stiger af toget ved Dybbelsbro Station.

Mand – jeg tror aldrig, at jeg har følt mig så lille! Jeg tror, at hun vidste, hvad jeg havde gang i, og det bekymrede mig helt vildt. Hvis hun havde fået fært – hvem ville så ikke? Det kunne blive rigtig slemt dette her! Alle kørte videre i toget til hovedbanen, og jeg følte mig dog ikke så længere så akavet….jeg steg af toget, og gik over til peronnen til Sverige. Pyh – nu er det sidste chance før det gælder!

Okay. Jeg stiger med et meget flovt ansigt ind på banegården i København! Jeg har aldrig været så flov og genert i hele mit liv! Jeg går over på perron 6, hvor Øresundstoget afgår fra, og stiger ind i toget. Jeg begiver mig mod min pladsreservation, tog nr 2 plads 535.

Jeg finder min plads i toget, og sætter mig, stadigt i mine to sæt regntøj, på den reserverede plads. Jeg sveder lidt, og toget kører videre til Kastrup Lufthavn, hvor en hel masse mennesker stiger ind på toget!

Toget glider og kører frem imod Øresundsbroen, og vi kører lige over. Jeg syntes stadig, at det er meget meget pinligt, at sidde i regntøj i toget. Men, toget kører, og der er egentlig ikke så meget at gøre ved situationen. Toget kører frem mod Malmø, og når hurtigt den svenske kyst, som står ufatteligt smukt i morgenlyset fra øst.

Toget standser ved den svenske grænse, og ind i toget stiger, det svenske toldpoliti!

 

Villkor ditt pass och papper! Gør Dem beredt på at blive visiteret for ulovlige genstande i Sverige!

Nej nej nej – der sker ikke!!! De svenske toldbetjente bestemmer sig for at visitere os!

Hvad sker der her! Hvad vil de dog spørge om – dette havde jeg overhovedet ikke forudset!

Jeg bliver helt svedt i mit FarmerRain regntøj, og det i røde Atlas sæt fra Grundens. Py – nu er god råd dyre….

Mand! Der her kunne ikke være værre Jeg sidder på min plads, og ser på toldbetjentene komme ned igennem toget. Jeg bliver mere og mere nervøs. De kommer frem til mig;

Pas og dine papirer. Vad är din anledning för Sverige och vad gör du här?

Varför tror du Galon kläder på? Har du andra bagage med dig?

 

Rate
4 votes
Comments
Order by: 
Per page: 
 
 •  gummigutt1967 wrote 467 Days Ago (positive) 
   
  1
  bare bare flott og tøfft
   
     
   
   
  0 points
   
Copyright © 2018 Regnfrakker.dk