Account
About People Forums Blogs Photos Videos Groups Events Chat News
  •  
 
 
Actions
Overview

Regntøjs historier

Jeg elsker at skrive historier om mænd i regntøj. Ikke det tynde PU regntøj, nej! det rigtige tykke gummiregntøj. Ris, ros, kommentarer og idéer modtages gerne.

Categories
Regntøjs historier (3 posts)
En regntøjsslave fødes - Del 3
En regntøjsslave fødes - Del 3
2549 days ago 2 comments Categories: Regntøjs historier Tags: Nora, Viking, Ocean, Regnbukser, smækbukser, Gummi regntøj
blog_337_0.jpg

Det var en dejlig dag. Siden kl 7 havde det små regnet og jeg var med det samme klædt om til mit dobbelte regntøj. Det inderst sæt med jakken nede i smækbukserne og smækbukserne nede i støvlerne og det yderste sæt med smækbukserne over støvlerne og jakken yderst - det regner jo!

Jeg havde brugt det meste af dagen på at rense en grøft med min rendegraver og nu var grøftens bund skrabet op og grøften var klar til at min gårdslave kom og hakkede kanterne med en spade. Regnen fik den nygravede bund til at blive godt blød og glat. Jeg havde siddet i rendegraveren i gummiregntøjet,  det glatte gummi på det inderste regntøj gned op og ned af min pik og jeg sad det meste af tiden med stiv pik.

Daniel kom kørende. Han var iklædt hans regntøj med bukserne nede i støvlerne og smækbukserne yderst, det er så mega godt ud.

Jeg kørte rendegraveren tilbage til gården og Daniel kom hen til mig da jeg stod ned af førerhuset.

‘Det ser godt ud slave, men i dag skal du arbejde ude i regnen,så vi skal lige have noget af tøjet rettet, så du ikke får oversvømmelse i støvlerne’, sagde jeg og hjalp ham med at få det ene sæt bukser ud over støvlerne og til sidst den ene jakke yderst.

‘Nu skal du være skovlmand, løb efter rendegraveren!’ Jeg satte mig op og kørte ud af gården. Daniel løb efter rendegraveren, men det er hårdt at løbe i regntøj og gummistøvler og han sakkede hurtigt bagud, hvilket også var planen.

Ude på marken bakkede jeg rendegraveren hen til hvor jeg var kommet og ventede på at Daniel kom løbende.

‘Bad jeg dig ikke om at løbe efter?’, spurgte jeg og han svarede, at han ikke kunne følge med.

‘Åben jakken og klap smækbukserne op’, sagde jeg og han adlød. Jeg hev bukserne ned om støvleskafterne og kommanderede ham til at lægge sig hen over forhjulet.

Jeg tog et par håndjern, som jeg havde liggende i rendegraveren, og lænkede hans hænder under forakslen, så trak jeg hans inderste jakke op og sparkede hans støvler bagud så hans mave lå hen over det savtakkede mudrede hjul og strammede hans lækre hvide røv op. Jeg tog fat om hans pik og trak den tilbage så den også lå op ad det mudrede hjul og jeg satte min beskidte støvlesnude på pikken og gned lidt på den. Den blev straks stiv og mudderet på pikhovedet blandede sig med prespermen som allerede var på vej ud.

Jeg tog nu et fladt blodbrædt frem, som jeg også havde klar i rendegraveren, og begyndte at smække hans hvide røv. Ikke rigtigt hårdt, men små hurtige rap. Jeg bevægede boldbrættet, så jeg kom rundt over det hele og blev ved, selvom Daniel klynkende bad mig om at stoppe.

Efter nogle minutter var begge baller godt røde og jeg holdt en pause hvor jeg massede Daniel pik med min hånd. Hans klynken blev hurtigt afløst af dyb vejrtrækning, men jeg stoppede inden han kom.

Jeg fortsatte med brættet og mens jeg stod og smækkede de dejligt røde baller, kom en traktor kørende forbi ude på vejen ca. 100m væk. Den satte farten ned og kørte af marken hen mod os.

Ud af traktoren kom Per. Per var i brune Mascot overalls og Nora gummistøvler og da han kom ned af traktoren tog han en grøn Ocean regnjakke på.

‘Nå, har knægten ikke opført sig ordentligt?’, sagde Per.

Det gav et sæt i Daniel, han havde ikke hørt at der var kommet nogen, men han var lænket fast, så han kunne bare blive liggende..

‘Ja, jeg har fået ny karl og han er lidt sløv, så jeg er ved at opdrage ham’, sagde jeg mens jeg gav Daniel et par lette slag bagi. Jeg  rakte ned til hans hænder og låste håndjernene op.

‘Op og stå og tag hænder bag nakken, sagde jeg og Daniel kom op at stå, han vendte sig om og stod med hans beskidte mave hvor dæk sporene var tydelige. Hans halv slappe pik var brun af mudder og den savlede helt ned til hans gummistøvler.

‘Nå Daniel, har du lært at du skal gøre dig umage? Når jeg siger du skal løbe, skal du løbe. Er det forstået?’, sagde jeg.

Daniel stod med røde ører og kiggede ned og mumlede, ‘Ja, Herre’

‘Godt knægt. Her er Per, han er min ‘næsten nabo’, kan du sige pænt goddag til ham’, sagde jeg og da han rakte hånden frem tog jeg battet frem igen og gav ham et hårdt smæk bagi, så han gav et lille hop.


‘Slaver giver ikke hånd!, ned på knæ og slik hans støvlesnuder’, kommanderede jeg og gav ham endnu et smæk bagi. Daniel faldt ned på knæ foran Per og begyndte at slikke den våde jord af Pers støvler.

‘Han er da ved at lære det’, grinte Per og satte sig ned på hug og gav Daniel et klap i røven.

Jeg kommanderede Daniel op og sagde han skulle tage regntøjet på igen.

‘Nu tager du spaden og hopper ned i grøften. Så stikker du de græstotter af som hænger op af grøftekanten hvor rendegraveren har gravet’, sagde jeg.


Daniel hoppede ned i grøften og støvlerne gik i til midt på skaftet. Han mister balancen et par gange og det varer ikke længe inden Daniel var smurt ind i mudder både på støvler, bukser og jakke. Lækkert syn!

Jeg fandt et par øl inde i rendegraveren og Per og jeg stod og hyggede os mens Daniel arbejdede.


Per kørte igen og Daniel og jeg fortsatte med at ordne grøften og efter et par timer tog vi tilbage til gården godt våde og beskidte.

Denne gang kørte jeg langsomt og Daniel joskede bagefter indsmurt i mudder på hans lækre Viking gummi regntøj.


Kort efter at jeg parkerede rendegraveren kom Daniels far kørende og trådte ud af Skodaen.

Jeg kunne se han var nervøs, men at han også var fokuseret. Han kigger på Daniel og så på mig.

‘Jeg vil ikke have at Daniel skal gå rundt i regntøj og hvorfor skal han være nøgen indenunder? Hvad er det for noget perverst noget?’, fremstammede han.

‘Perverst siger du. Kan du ikke se vi begge har det på og vi har arbejdet hårdt og er blevet beskidte. Det er da mega praktisk arbejdstøj’, sagde jeg.

‘Joooe, men hvorfor nøgen, det er da perverst’, sagde han og rødmede.

Jeg tog fat øret og trak ham tættere på mig. ‘Er det inde i dit hoved, at der er perverse tanker? Jeg synes Daniel ser godt ud i hans regntøj, synes du ikke det?’, sagde jeg og slap ham igen.

‘Jeg synes bare det er mærkeligt’, sagde han.

‘Nu kan du hjælpe med at vaske os, hvis du tager slangen og børsten der, så kan du skylle og skrubbe os’, sagde jeg til Daniels far og han begyndte at skylle mig og skrubbe mig med børsten.

Han var grundig og fik børsten rundt både på røven og i skridtet og ned langs benene. Derefter gjorde han det samme ved Daniel og da han var færdig kunne man se stive pikke bule ud på både Daniel og mit våde gummitøj.


Peter var blevet ret våd af at gøre os rene og Daniel sagde at han skulle have haft regntøj på og vi grinte alle tre.


Tak for alle kommentarene både på mail og her på bloggen. Fortsæt gerne med de gode idéer og ris/ros.

Recruit/Smækbukser

Rate
2 votes
Comments
Order by: 
Per page: 
 
  •  Rainwear_76 wrote 2548 Days Ago (positive) 
     
    1
    Tak for endnu et kapitel i en spændende serie
     
       
     
     
    0 points
     
Copyright © 2024 Regnfrakker.dk