Account
About People Forums Blogs Photos Videos Groups Events Chat News
  •  
 
 
Actions
Overview

Regntøjs historier

Jeg elsker at skrive historier om mænd i regntøj. Ikke det tynde PU regntøj, nej! det rigtige tykke gummiregntøj. Ris, ros, kommentarer og idéer modtages gerne.

Categories
Regntøjs historier (3 posts)
En regntøjsslave fødes - Del 1
En regntøjsslave fødes - Del 1
2551 days ago 4 comments Categories: Regntøjs historier Tags: regntøj, Nora, Gummistøvler, Viking, gummiregntøj

 

Nedenstående historie er fiktion.


Jeg hedder Per og er 48. Jeg har arbejdet som IT udvikler i mange år og har gode penge på det, sammen med nogle succesfulde investering har det nu gjort at jeg har realiseret min drøm og købt et lille landbrug og er blevet hobbylandmand.

Jeg har en gård med nogle få tønder land, en skov og en eng. Gården er en gammel 3-længet gård med et stort maskinhus bagved stalden.

Jeg har 20 frilandsgrise og 15 tyrekalve og nogle geder, så det er kun landbrug ‘for sjov’.

Når jeg går rundt i mine blå overalls blå skjorte, blå kasket og blanke sorte Nora gummistøvler føler jeg mig super godt tilpas. Men det allerbedste er når det småregner og jeg kan tage mit tykke grønne sæt Viking rubber regntøj på. Når jeg har regntøjet på har jeg altid to sæt på. Et inderst med gummiet ind mod min nøgne krop og det andet udover.

Jeg har det på så ofte jeg kan og herude på landet er det ikke noget folk lægger mærke til. Jeg har flere gang været nede i den lokale brugs og handle i regntøjet og ofte står jeg og snakker med de andre landmænd når vi mødes ved markskel. Det er mega frækt at gå rundt med pikken halvstiv mod det bløde gummi og være konstant liderlig. Jeg går som regel ind i laden og sætter mig i halmen og river den af når det bliver for meget.

Når jeg ser andre landmænd i gummistøvler og regntøj tænder det mig helt vildt og jeg tænker ofte om de også har det sådan, eller om det for dem, bare er praktisk tøj.

Nå, men nok om mig….


Min gård ligger kun en kilometer fra en lille landsby og her kom jeg til at tale med en mand på min egen alder nede i brugsen. Jeg stod i mit blå arbejdstøj og gummistøvler og vi faldt i snak.

Han fortalte at han havde en søn på 19 år som gik på automatikteknikker studiet, men han ville gerne have ham til at have et job så han kunne lære hvad det ville sige at arbejde. Vi aftalte, at han skulle komme op på gården den efterfølgende dag efter skole med den unge mand.


Klokken lidt over tre om eftermiddagen trillede en gammel Skoda Octavia ind i gårdspladsen og faren fra dagen før stod ud og sønnen steg ud fra passagersædet. Jeg stod i stalden og gik ud til dem. De stod begge og ventede og de var ca. lige høje omkring 175 og begge slanke.

Det var dejligt vejr og jeg bød dem at sætte sig i havestolene i gårdspladsen og jeg kom ud med en kande vand og tre glas.

Faren præsenterede sig som Peter og sønnen hed Daniel.

‘Nå Daniel, vil du gerne arbejde på en gård?’, spurgte jeg.

Daniel kiggede ned på mine store gummistøvler og derefter forsigtigt op på mig.

‘Ja, det tror jeg. Det er ikke noget jeg har prøvet før’, sagde han.

‘Jeg kan godt bruge en ung mand efter skole og nogle gang i weekenden til at hjælpe til her på gården, men du skal vide at det kan være hårdt og beskidt at arbejde på en gård, er du med på det?’, spurgte jeg.

Han nikkede.

‘Jeg vil have at du skal svare ordentligt, når jeg spørger dig om noget!’, sagde jeg.

Både faren og Daniel fik røde ører og Daniel svarede. ‘Ja, det er jeg godt klar over’.


‘Godt, det er vigtigt at vi får aftalt rammerne for dit arbejde, så vi er enige om det inden du starter. Jeg har ikke mange regler, men der er nogle få og de er ufravigelige.

Når jeg giver dig en ordre om at gøre noget, så skal du gøre som det bliver sagt. Jeg vil ikke have noget, men, jamen eller andre indvendinger. Du skal gøre som der bliver sagt, Er du med på det?’

‘Ja, det skal jeg nok’, sagde han forsigtigt og Peter sagde at Daniel havde lært hjemme at gøre som der blev sagt.


‘Jeg skal nok sørge for arbejdstøj til dig, og du skal gå i det arbejdstøj jeg beordre dig til at have på.’ sagde jeg

‘Ok’, sagde Daniel


‘Resten af din oplæring tager vi når du kommer, jeg forestiller mig at du her de første måneder får 90 kroner i timen og at du kommer her efter skole og arbejder mellem 15:00 og 17:30 mandag, onsdag og fredag og ca hver anden weekend fra 0600-1800. Som hovedregel, vi kan altid lave enkelte dage om. Er det ok?’, spurgte jeg henvendt til Peter.

‘Ja, det er vist fint med tiden og lønnen er meget tilfredsstillende. Men Daniel har lidt svært ved lektier, så han skal helst have tid til at lave lektier også og hverken hans mor eller jeg er stærke boglige så vi har svært ved at hjælpe, så det tager lang tid for ham og det skal han have tid til at lave.’, sagde Peter.


Daniel sad og kiggede på mine støvler og mine arbejdsbukser og jeg kunne se at han havde svært ved at få øjnene væk fra støvlerne. Det var godt at se og jeg begyndte at se nogle gode muligheder i ham.


‘Vi kan overveje om jeg skal hjælpe med lektier, jeg er god til boglige ting. Hvis Daniel og jeg kommer godt ud af det kan vi gøre det efter arbejde og i weekender måske’, foreslog jeg.


Peter takkede mange gange for tilbuddet og vi sad og talte sammen om løst og fast. Peter fortalte at han arbejde på et lager og at pengene var små og det vil være godt for Daniel at tjene hans egne penge. Jeg sad og lyttede og observerede dem begge og jeg kunne høre at de begge var lidt usikre personer. Det var spændende at høre og jeg sad og glædede mig til at begynde at have Daniel som min karl.

Vi aftalte at Daniel skulle komme efter skole den efterfølgende dag.


Kort før kl 15 kom Daniel kørende på hans scooter og jeg stod klar til at modtage ham. Jeg viste ham hvor han skulle stille hans scooter i garagen og bad ham komme med ind i baggangen. Daniel stod i nogle løse træningsbukser og et par beskidte gummisko og havde en striktrøje på som stumpede lidt ved livet og på ærmerne.

‘Godt Daniel. Velkommen! Nu er du jo min karl og jeg vil have at du står ret når jeg taler til dig. Ved du hvordan man står ret?’, spurgte jeg.

Daniel rystede på hovedet og jeg vejledte ham. Han samlede hælene, armene langs siden, hænderne knyttede, maven ind og ansigtet frem.

‘Sådan, Daniel. Du lærer hurtigt. Du skal nok blive en god og lydig karl. ikke?, sagde jeg.

‘Jo’, sagde Daniel.

‘Når du er her og taler til mig eller andre voksne skal du sige: Javel Hr. Sørensen eller Nej, Hr. Sørensen, når vi er alene skal du sige Ja Herre og Nej Herre’, sagde jeg.

Det var et springende punkt, ville Daniel underkaste sig? Havde jeg vurderet ham og hans far rigtigt, så ville han per automatik påtage sig rollen som undersåt.

‘Hvad hedder det så Daniel?’, sagde jeg og Daniel stod i retstilling og sagde ‘Javel Herre’.

Daniels træningsbukser bulede frem og min pik bule også ud i bukserne.

‘Godt Daniel, nu skal vi ind til trælasten og have noget ordentligt tøj til dig. Hop ind i Landroveren’, sagde jeg og vi kørte ind mod Odense.


Vi kørte ind til 3 Trin ned i Odense og gik ind i butikken og hen til arbejdstøjet. Der kom ældre ekspedient hen og spurgte om han kunne hjælpe med noget.

‘Daniel her er min nye karl, han skal have noget praktisk arbejdstøj.’ sagde jeg.

‘Jeg har noget blå arbejdstøj ligesom dit’, sagde ekspedienten og vi gik hen til en reol med kobolt blå Kansas arbejdstøj.

‘Tag dit tøj af’, sagde ekspedienten. Daniel kiggede på mig og jeg nikkede og Daniel tog sit tøj af og stod nu tilbage kun i underbukser.

Daniel prøvede overalls, skjorte, jakke og kasket og det sad fint på Daniel.

‘Han skal også have regntøj’, sagde jeg og vi gik hen til en ny reol og ekspedienten hev først et sæt grønt Kansas regntøj ned.

‘Nej, han skal have noget ordenligt arbejdsregntøj, har du ikke Viking eller Ocean i den tykke kvalitet?, spurgte jeg.

‘Jo, det har vi da! Her er et sæt Viking gummi regntøj’, sagde ekspedienten og tog nu i stedet to poser frem og tog gummi regntøjet ud af pakkerne.

‘Prøv sættet her’, sagde ekspedienten.

Daniel fik overall’en på, den var dejlig tyk og jeg strammede selerne så den sad godt oppe i skridtet, så fik han jakken på og jeg knappede den helt op i halsen.

Ekspedienten spurgte mig hvilke støvler han skulle finde og jeg svarede selvfølgelig Nora og han kom med et par lækre blanke sorte gummistøvler

‘Fold bukserne ned i støvlerne’, sagde jeg med et smil og så på min forvandlede unge mand, før var han en almindelig stor teenager, nu var han en dejlig ung mand i gummi regntøj

‘Bare behold tøjet på’, sagde jeg til Daniel og jeg bad ekspedienten finde et ekstra sæt af både arbejdstøj og regntøj.

‘Jeg har en sydvest som passer til tøjet’, sagde ekspedienten,’ skal han have sådan en også?’

‘Ja det er fint’, sagde jeg og satte sydvesten på Daniels hoved og strammede snørren under hagen.

Vi gik op til kassen og jeg stod med min karl i gummistøvler med regnbukserne foldet ned i støvlerne. Regnjakken knappet op i halsen og med en grøn Sydvest på hovedet.


Tilbage på gården gav jeg Daniel lov til at tage regntøjet af og satte ham i gang med at rive gårdspladsen. Jeg nød at se ham i hans blå overalls nede i de sorte støvler og jeg  gik ud til han nogle gange, for at vende ham til at stå ret foran mig og tiltale mig med Herre.

Lydighedstræningen var godt i gang og jeg kunne mærke at Daniel var klar til langsomt at blive min regntøjsslave. Han skulle blot stille og roligt skubbes i den rigtige retning.


Næste dag kom Daniel efter skole og nu kom han kørende i sit arbejdstøj og gummistøvler - dejligt syn.

Vi gik sammen ned i engen og hentede tyrekalvene. Vi gennede dem ind i stalden og jeg satte Daniel igang med at strø halm bag dem. Han var så uheldig at en af kalvene sked mens han gik forbi og Daniel fik lort udover skjorten og overall’en.

Han kom ud til mig i laden og jeg så han var helt oppe at køre. Det er nok også grænseoverskridende for en bydreng at få lort på tøjet.

Det var uheldigt for Daniel, men jeg kunne bruge det til at fremskynde min plan med ham.

‘Det er nok også bedre at du har dit gummi arbejdstøj på i stalden, det kan jo vaskes’, sagde jeg og jeg tog Daniel med over til stuehuset.

‘Tag dit tøj af udenfor og kom ind i baggangen’, Daniel tog det beskidte tøj af og kom ind i underbukser og stømper.

Jeg rakte ham jakken og sagde han skulle tage den på.

‘Skal jeg ikke have bukserne på først?’, spurgte han.

‘Nej, jeg vil have du skal have bukserne yderst, det har store knægte som dig når de har gummibukser på’, sagde jeg. Han kiggede på mig og på gummi regntøjet.

‘Kom i gang!’, sagde jeg og Daniel tog regnjakken på og jeg hjalp ham med overall’en  og fik den knappet godt ind i siden. Vi gik ud og han fik igen sine Nora på og jeg satte sydvesten på Daniel hoved.

‘Så Daniel, nu ser du godt ud, er det ikke lækkert at have på?’, spurgte jeg og gav ham et klap i hans gummirøv.

‘Jo Herre’, sagde han og jeg kunne ane at hans pik bule ud foran og kæmpede for at blive i underbukserne.

Jeg sendte ham tilbage i stalden og gik selv med en stivert på.

Efter arbejde kom Daniel ind i huset igen og jeg sagde han skulle tage regntøjet af.

Han stod der igen i underbukser og jeg kunne se en stor våd klat foran på underbukserne.

Jeg satte mig på en stol i køkkenet og kaldte Daniel hen foran mig

‘Stå ret!’, sagde jeg og satte min finger på den våde klat, ‘Har du gået med stiv pik i regntøjet?,

Jeg tog fat med et stramt tag i hans hage og tvang ham til at se mig i øjnene.

‘Øhhh, ja herre.’, sagde han og blev rød i hovedet. Jeg lod ham stå og tænke lidt og imens kunne jeg se at han igen fik stådreng inde bag underbukserne

‘Bare rolig, det er helt i orden, der er mange mænd som tænder på at have gummi regntøj på’, sagde jeg mens jeg trykkede på hans pik igennem underbukserne. Den blev hurtigt helt stiv.

‘Det er helt fint med mig, at du tænder på gummi regntøj. Skal det være vores lille hemmelighed? Når du har det på er her, kan du jo bare sige, at jeg har befalet at du skal gå i tøjet og at du bare gør hvad jeg har sagt’, sagde jeg mens jeg fortsatte med at lege med hans pik gennem underbukserne.

Han kiggede på mig og slog blikket hurtigt ned igen. ‘Ja, jeg synes det er meget frækt at gå i, jeg ved ikke hvorfor jeg har det sådan’, sagde han forsigtigt.

‘Det er godt at du er ærlig Daniel, men jeg bliver nødt til at straffe dig for at grise dine underbukser til, det forstår du godt, ikke?’, sagde jeg og tog igen hårdt fat i hans kæbe.

Det gav et chok i ham da jeg tog fat, men han fik fremstammet et ‘jaaaa’.

‘Det hedder Ja, herre!, det ved du jo godt sagde jeg skarpt.

‘Ja, Herre, undskyld Herre’, sagde han og han rystede lidt.

Jeg rejste og sagde han skulle blive stående i retsstilling. Jeg gik ud af stuehuset og hen over gårdspladsen til det gamle malkerum i stalden, det blev ikke længere brugt som malkerum, men tingene var der stadig, inklusiv det tykke sorte gummi forklæde som blev brugt når  mælketanken skulle renses af med syre.

Jeg lynede mine bukser og min stive pik hoppede ud. Så tog jeg forklædet på og med mit pikhoved glidende fra side til side mod gummi forklædet gik jeg tilbage i køkkenet.

Daniel kiggede med åben mund på mig og på det store blanke gummiforklæde. Jeg satte mig igen ned og trak Daniels underbukserne ned og hev ham ned over mine knæ på det glatte gummiforklæde. Han lå nu med hans dryppende pik på gummiforklædet og jeg begyndte at smække hans fine hvide baller med hånden.

‘Daniel, du vil få smæk hvis ikke du opfører dig ordentligt. Her ude på landet kommer man over knæet når man har været uartig. Er du en uartig knægt med liderlige tanker om gummitøj?’, sagde jeg mens jeg smækkede hans baller.

‘Ja, Herre’, sagde han.

Jeg rykkede ham lidt frem og tilbage og jeg kunne se at prespermen gled ned af gummiforklædet. Jeg begyndte at smække ham lidt hårdere og han begyndt at klynke og vride sig og pludselig kunne jeg mærke hans krop rystede og jeg kiggede ned og så sperm sprøjte ud af hans pik. Jeg smækkede ham lidt mere og sluttede af med at ælte hans baller, mens jeg ‘tilfældigt’ kørte min fingre ned over hans stramme numsehul. han gav et sæt hver gang jeg rørte ved ringmusklen.

‘Rejs dig op!’, sagde jeg og tog ham i øret. ‘Tør mit forklæde rent med viskestykket’.

Han tog viskestykket ned fra knagen.

‘Ned på knæ!’, sagde jeg og han adlød med det samme. han gik ned på knæ og sperm slimede ud af hans nu slappe pik. Han tørrede forklædet af og jeg sagde han skulle tørre sig selv af også.

‘Tag det rene sæt arbejdstøj på og gummistøvler, så ses vi i morgen efter skole’, sagde jeg.

Daniel nikkede og tog det rene sæt arbejdstøj på og sagde farvel.

Jeg så ham starte scooteren og køre afsted i arbejdstøj og gummistøvler. Daniel ville nok få et chok hvis han vidste at det er slut med at gå i arbejdstøj. Fremover er han min regntøjsslave…

Rate
2 votes
Comments
Order by: 
Per page: 
 
  •  rainweargummi wrote 2549 Days Ago (positive) 
     
    1
    Lekkert. Jeg venter spent på Kapittel 2
     
       
     
     
    1 point
     
  •  Rainwear_76 wrote 2550 Days Ago (positive) 
     
    1
    Dejligt at du vil dele din frække historie med os..
    Mange tak.
     
       
     
     
    1 point
     
Copyright © 2024 Regnfrakker.dk