Account
About People Forums Blogs Photos Videos Groups Events Chat News
  •  
 
 
Actions
Overview
27.06.2012 (4293 Days Ago)

Tænker højt.

Categories
Personal Blogs (1 posts)
En alm. dag på landet.
En alm. dag på landet.
4293 days ago 1 comments Categories: Dating and Personals Tags: Latex Regntøj

Sidder en stille stund og ser go´morgen dk med mit ynglings tøj på (latex) og undres over hvorfor det skal være så svært at finde den rigtige pige man kan dele sin hverdag med.

 

Jeg synes det er svært at støve en sød pige op som har samme interasser for latex og regntøj som jeg selv, og for at være ærlig så er det lidt et krav eller ik mindst hun kan accpetere at jeg har stor interasse for det.

Men måske jeg bare generalt har for høje krav til hende jeg vil dele hverdagen med ... men vurdere selv her under

 

Hun skal selvfølgelig være alle de der standart ting som sød, frisk, og bla bla men hun skal også være selvstændig, hjælpsom, spontan, til sofa hygge, ville ud at opleve noget, skal kunne giv noget modspil (det er en nødvendighed for at kunne holde "styr" på mig), økomomenisk bevist og ha styr på samme, ik dermed at hun skal ha en fed leder stilling og tjene a lot of $$$ men at hun ik har klat gæld her og der og bruger alle pengene på tant og fjas.
Hun må også gerne gå lidt op i sin krop (da jeg selv gør det) men behøver jo ik på nogle måde at være miss fitness :) og så være kærlig så som at lige giv et lille nus i nakken når hun går forbi osv da jeg selv giver meger fra mig.

 

Tror jeg det er så´n i det område + -

Rate
0 votes
Comments
Order by: 
Per page: 
 
  •  Regnfrakkepar wrote 4292 Days Ago (neutral) 
     
    0
    Hej med dig.

    Jeg tror, det er nemmest, hvis du finder en sød kæreste først og derefter "oplærer" hende i din fetich - selvfølgeligt serveret på en forførende og fræk måde... Det er utroligt svært at finde nogle piger overhovedet, som "gider" regntøj fra starten. Hvis pigen kan li' dig, så er det også muligt at tale til hendes "forelskelsesgener" og få regnfrakken på i sengen såvel som på gaden i regnvejr.

    Der er selvfølgeligt også latexlogen og ManiFest, som du kan besøge, men ofte kommer pigerne med deres - ja, kærester, hvis kærester også på et eller andet tidspunkt har været den nøjagtigt samme "oplæring" igennem, som du søger. Det er ikke nødvendigvis nemt, men det lykkes altså for rigtigt mange fra de nævnte loger/fetichfester.

    Og hvorfor så ikke også dig? Der er da helt sikkert også en fræk regntøjspige, som bare venter på at få den rette oplæring!

    Held og lykke med projektet!
     
       
     
     
    0 points
     
Copyright © 2024 Regnfrakker.dk