Account
About People Forums Blogs Photos Videos Groups Events Chat News
 •  
 
 
Actions
Overview
26.09.2017 (388 Days Ago)

Stories, real stories (in my dreams)....

Categories
Rainwear Stories (4 posts)
Tags
Empty
Dåligt fiske (del 2 av "Fisketillsyningsmannen (som var en kvinna)")
Dåligt fiske (del 2 av "Fisketillsyningsmannen (som var en kvinna)")
388 days ago 2 comments Categories: Rainwear Stories Tags:

Dåligt fiske.

 

På sommaren är det nästan tomt på sportfiskeområdet, men jag var en av dem som var där. Trots det varma vädret brukar det alltid finnas någon fisk som är villig att nappa på mina drag eller flugor, och förra gången jag var och fiskade fick jag ju riktigt bra napp.

 

Efter några timmar med fiske, är jag så småningom ensam kvar vid sjön, men fortsätter vifta med mitt spö fram och tillbaka, utan att ha känt ett enda hugg. Regnmolnen tornar upp sig och påminner mer och mer om städmoln, som innehåller både åska och stora regnmängder, men in mitt fall är regnet inte så mycket ätt oroa sig för. Jag är klädd i ett första par galonisar, med hl i grenen, ett andra par som är vrängt ut och in, och avslutningsvis ett sista par svarta Grundens ”Farmer in Rain” skulderknappsbyxor. Under dessa har jag haft en röd galonjacka. Utanpå allting har jag vadarbyxorna. Att stå utvadad i vattnet är skönt, inte minst för att det kyler lite, men också för att vattentrycket gör märkliga saker.

 

När regnet så småningom öser ner går jag in i vindskyddet, tänder en eld och häller upp lite kaffe och tittar ut i regnet. Jag tänker på sist jag var där och undrar om jag kommer att få visa mitt fiskekort idag. Tankarna gör att det reser sig ganska rejält i byxorna, vilket ju naturligtvis är skönt. Jag hör att någon är på gång, ståndet sjunker ihop och jag slätar ut anletsdragen och försöker se så normal ut som möjligt. Det är hon som kommer. Någon kommer in i vindskyddet, jag ser brickan det står ”Fisketillsyn” på. Sen ser jag att det är hon. Det kan inte vara en slump. –Åh…. Hej…., säger jag. Är det du!

Hon svarar att hon på morgonen sett i deras kundsystem att jag betalat fiskekort för idag och att hon inte hade tänkt att jobba, men att hon tog tillfället i akt. Sen sist måste hon ha handlat lite själv för jag såg ett par härligt blå galonisar under hennes skaljacka. Hon frågar om hon får komma in, och det får hon naturligtvis. Hon sätter sig bredvid mig, på träbänken, framför brasan. Jag frågar om hon vill ha lite kaffe, vilket hon vill.

Hon börjar lite trevande.

-Förra gången vi sågs, så var det något som väcktes…. Liksom. Något som alltid funnits, men som jag har förträngt. Ville tacka dig för det.

Jag svarar inte utan tittar bara ner.

-Jag handlade lite egna regnkläder, fortsätter hon, och drar ner dragkedjan på skaljackan.

Hennes blåa byxor är av samma modell som mina och under har hon en rosa jacka nerstoppad. När hon sitter där med benen lätt isär ser jag att hon har gjort vissa förändringar i grenen på byxorna, och jag pekar ner och frågar om hon gått sådär hela dagen, viket hon svarar med att det inte syns när hon står och går. Under sina galonbyxor och regnjacka har hon ett par byxor som är vrängda ut och in, precis som jag, men hon har de närmast kroppen.

-Jag har också de här, säger hon och fiskar fram ett par gummihandskar, drar på sig dom och börjar smeka sig själv med ett finger runt slidan.

-Tänk om det kommer någon, viskar jag andäktigt.

-Lugn, jag har kontrollerat alla fiskekort på listan, och antingen så har alla andra lämnat, eller så är dom väg att lämna. Skitfiskedag, det är bara vi kvar på området, och vid den här sjön är det bara vi.

Det gör att jag får ett rasande hårt stånd och börjar smeka mig själv utanpå byxorna. Hennes tjocka klädsel gör att man kan se konturerna av våra kroppar, min penis som ligger som en stor, tjock bula upp mot min mage, och hennes bröst, med vaga avteckningar från ett par styva bröstvårtor. Hon lutar sig tillbaka, sittandes på bänkkanten och nu har hon ett finger in i slidan, och vi tittar hårt på varandra. Jag ställer mig upp och går ner framför henne, och vill slicka henne. Jag får det och hon luktar så gott, och smakar underbart, en blandning av kåthet och svett. Hon har varit kåt länge nu, och det är blött och halt under hennes ut och invända galonisar. Jag ställer mig upp, drar ner mina första byxor, men nu har hon kommandot, till skillnad från förra gången.

-Nej, behåll dom på!!! säger hon och ber mig leta reda på en sax i min fiskeväska. Hon börjar klippa upp mina andra byxor, och menar att hon ska köpa nya om jag klagar över trasiga byxorJ

Hon stoppar in sin gummiklädda hand och fiskar fram min penis som sprätter upp. Hon gnider mitt ollon mot sina galonisar, cirkulerar runt brösvårtorna, och jag lämnar kåta spår efter mig på hennes galonisar. Hon fingrar sig själv allt mer intensivt nu och suger in min kuk och suger hårt, tar tag men ena handen runt min bak och trycker in mig i hennes mun.

-Knulla mig, ber hon, knulla mig nu!!!!

Hon lägger sig på träbänken, med ena benet hängandes neråt, vilket gör att jag kan komma åt att knulla henne. Jag börjar med att sticka in min kuk genom hennes byxor, mellan hennes fitta och byxorna. Det är halt och skönt, och hennes och mina kåta safter gör detta till en underbar början. Kuken glider fram och tillbaka, upp mot hennes bak och ut igen. Hon blir galen av detta, suger tag i mig och väser.

-Knulla mig, knulla mig i fittan.

Jag glider in i henne, långsamt, tills mina galonisar möter hennes, då drar jag mig ur, långsamt, tills bara ollonet är kvar i henne, då trycker jag in hårt och bestämt och hon skriker till av njutning. Jag drar ut min kuk helt och siktar in mig på nytt. Nu knullar jag henne med mitt ollon bara och så skjuter jag in hela kuken igen, hårt och bestämt. Hon mumlar, och gnyr och vill ha mer. Jag vill ta henne bakifrån, så hon ställer sig med ena knät på träbänken, och det andra på marken, och jag trycker in min kuk, lutar mig fram över henne och kramar hennes bröst. Hon bär nästan hela min överkropps tyngd så snart faller vi ihop. Jag lägger mig på bänken, hon sätter sig gränsle över mig och rider mig. Min kuk syns knappt, och hon rider mig med sån intensitet att endast elden bredvid oss kan mäta sig med hennes och min glöd. Skenet från elden, ljudet av galonisar mot galonisar och vår extas gör scenen till ett otroligt skådespel, en fantastiskt galonsex. När min kuk börjar rycka och jag krumbuktar mig kliver hon av, tar min kuk i sina gula gummihandsklädda händer och runkar mig långsamt, tills jag skjuter min sats rakt upp som träffar henne på galonisarna och i ansiktet

 

En präst är något man avlivar fiskar med, det ser ut som en batong med ett huvud av metall, och kan vara av olika grova storlekar. Jag har en sån, och hon tar den och trycker in den i fittan och masserar sig själv samtidigt. Jag ser henne, i skenet från elden, med min sperma som rinner neråt på hennes galonisar, hårt masturberande och masseraande sina bröst med andra handen. Hon ser ut som en vild gudinna, hård och njutande. Hon ryser, vacklar, slänger huvudet bakåt och får en grym orgasm, och faller ner över mig. Vi ligger ett tag och andas, jag smeker henne överallt. Jag tror nästan att hon sover när hon reser sig upp, sätter sig på knä på marken och långsamt börjar runka min slaka penis, som reagerar genast. Hon fortsätter att runka mig och smeka sig själv. Hon tar båda sina händer och runkar hårdare, kysser mina galonisar, slickar på dom, och jag skjuter en sista sats som landar på min bröstkorg. Hon slickar rent mig och njuter själv fullständigt.

 

Vi avslutar själva sexakten och kommer överens om att ses igen, kanske hemma hos någon. Jag berättar vad jag skulle vilja göra med henne i duschen, och vi bestämmer att vi ska ses om några veckor. Vi hånglar med varandra en sista gång, hon går iväg och jag ser henne och hennes blå galonisar med den rosa jackan vandra iväg. Det ser ut som om hon fingrar lite mellan benen. Det sista jag gör är att ropa:

-Vad heter du?

 

Men hon hör inte.

Rate
1 votes
Comments
Order by: 
Per page: 
 
 •  nokia wrote 339 Days Ago (positive) 
   
  1
  Härligt jag har upplevt det live!!
   
     
   
   
  0 points
   
 •  Rainwear_76 wrote 387 Days Ago (neutral) 
   
  0
  Tak for fræk læsning..
  Dejligt at du vil dele dine fantasier med os andre.
   
     
   
   
  0 points
   
Copyright © 2018 Regnfrakker.dk