Account
About People Forums Blogs Photos Videos Groups Events Chat News
  •  
 
 
Actions
Overview

Refleksioner om at have en fetish.

Categories
Personal Blogs (1 posts)
At introducere sin fetish for en partner
At introducere sin fetish for en partner
3474 days ago 5 comments Categories: Personal Blogs Tags: fetish, partner, kæreste, regntøj, introduktion, ærlighed

Da jeg var til regntøjs-loppemarked tidligere på ugen, sagde 3XL noget klogt til mig. Han sagde:

"Hvis du ikke selv kan sætte ord på hvad din fetish er og hvad den betyder for dig, hvordan kan du så nogensinde forvente at en kommende partner skal kunne forstå den?"

Det har jeg gået og tænkt over lige siden og er kommet frem til følgende. Måske kan det inspirere andre til selv at sætte ord på deres fetish.

Kom meget gerne med kommentarer, ideer, erfaringer og refleksioner.

kh. P.

 

 

Hvad betyder min fetish for mig og hvordan kan du (som en måske kommende partner) lære at forstå den?

 

 

Hvordan det IKKE er:

Til at starte med vil jeg gerne pointere hvad min fetish IKKE handler om, da den slags kan være meget let at misforstå.

En kvinde vil hun måske tænke følgende når jeg introducerer den side af mig selv i forholdet:

 

“Jamen det er jo bare tøjet han tænder på og slet ikke mig. Jeg er bare et sexobjekt, som han kan klæde ud og bruge som sin påklædningsdukke”.

 

eller:

 

“Han synes åbenbart ikke jeg er smuk nok som jeg er, så han har brug for at pakke mig ind for overhovedet at kunne tænde på mig”.

 

Her vil jeg gerne pointere at det på INGEN måde er sådan jeg har det. Hvis jeg er interesseret i dig, i at se dig igen, i at gå i seng med dig, eller ligefrem være i et forhold med dig, så er det fordi du har vækket noget i mig. Det er fordi jeg synes at du er fantastisk, smuk og spændende, hvilket giver mig lyst til at vide mere om dig, lære dig bedre at kende og udforske dit univers og lade dig udforske mit

(vel vidende at du ikke er perfekt - og at du med garanti har både gode og dårlige sider ligesom alle andre).

 

Men (…) hvis jeg synes du er smuk og dejlig som du er, hvorfor har jeg så overhovedet brug for at pakke dig ind i en regnfrakke, lak, gummistøvler eller andet? Hvorfor kan jeg ikke bare nyde dig som du er og have nok i det?

 

Min opvækst:

For at kunne svare oprigtigt på det spørgsmål er vi nødt til at tage på en lille rejse tilbage i tiden. Tilbage til dengang hvor min seksualitet blev udviklet. For ligeså længe jeg kan huske har jeg drejet hovedet på gaden når en flot kvinde kom gående iført sin regnfrakke. Jeg ved ikke hvor det stammer fra, men kun at det har manisfesteret sig i min tildlige barndom (hvor al seksuel udvikling starter).

Det gik hen og blev en central i min seksualitet og identitet - og i starten ville jeg ikke vedkende mig det. Jeg ville ikke være mærkelig, men ville bare være som alle de andre. Jeg undertrykte den side af mig selv - og følte mig beskidt og snavset når jeg alligevel kom til at bukke under for lysten. Med tiden lærte jeg dog at acceptere at det er sådan jeg er - og at der ikke er noget galt med det. Det er faktisk ret uskyldigt hvis man sammenligner med hvad mange andre tænder på. En hurtig søgning på en sex/tube-hjemmeside kan afsløre hvad  andre mænd ofte kan tænde på - og der er en simpel regnfrakke da noget af det mest uskyldige hvis du spørger mig.

 

Men hvad er det så helt præcist det gør ved mig at du tager den regnfrakke, regntøj eller gummistøvler på som en del af vores sexliv?

 

Set fra mit blik underbygger og fremhæver den alle de feminine kvaliteter som du i forvejen har. Lidt ligesom en gave der er pakket ind. Det betyder ikke at man ikke vil elske indholdet som det er, men det fremmer spændingen og forstærker gavens effekt (i forhold til hvis den ikke var pakket ind). Jeg får sommerfugle i maven. Alene det at du vil give mig den gave at iføre dig den, gør mig helt blød som smør inden i. Den kvindelighed som du har i forvejen og som jeg er længes efter, fremtræder kun endnu tydligere for mig. Regnfrakken i sig selv er ikke et specielt stort spændingsmoment for mig. Det er i virkeligheden bare et stykke plastic. Det er først når du tager den på, at der virkelig vækkes noget til live i mig. Spænding, passion, varme, seksualitet, nysgerrighed, længsel.

 

Tre scenarier:

 

A) Hvis du synes at det er mærkeligt og akavet at have den på, så skal du sige det. For det vil jeg kunne mærke på dig alligevel, og hvis det ikke bliver i-tale-sat, vil jeg rende og dunke mig selv i hovedet over at jeg nogensinde bad dig om det. Jeg vil tænke: “nu vil hun sikkert ikke have noget med mig at gøre….hun synes jeg er en freak”.

 

B) Hvis du synes det er ok (men ikke noget du egentlig tænder på i sig selv) skal du fortælle mig hvad DU godt kan lide. Det er meget vigtigt for mig at det ikke kun er mig der får noget ud af det, men os begge to.

 

C) Hvis du synes at det faktisk kan være en lillesmule frækt og hvis jeg kan mærke at du faktisk har det sådan, så er jeg solgt til stang-lakrids. Som smør i dine hænder. Din for evigt. Det vil nemlig få dig til at fremstå i et mere positivt lys, end stort set alle andre kvinder i verden og jeg vil længes efter at se dig i den igen og igen. Men mest hvis du rent faktisk mener det og ikke bare spiller skuespil.

 

Jeg ved fra andres erfaringer at det er meget normalt at den kvinde der introduceres for det, finder det lidt sært lige i starten - men med tiden kan lære at tænde ‘rigtigt’ på det. Det kræver dog at man giver det en chance og at man ikke bare fejer det af bordet fra starten - eller stempler det som ‘unormalt’.

 

 

Du skal huske på at der er en grund til at jeg vælger at indvie dig i min store hemmelighed - og at det faktisk er rigtig svært for mig, da jeg ikke aner hvordan du vil reagere på det. Jeg kan jo lide dig og vil ikke skræmme dig væk. Det er IKKE bare fordi jeg ønsker at få tilfredsstillet mine egoistiske behov. Det er fordi jeg rigtig godt kan lide dig og fordi det her er en stor og vigtig del af min identitet og seksualitet. Det er fordi jeg ikke vil holde en så vigtig del af mig selv skjult, men har lært (af livserfaring) at man er nødt til at være oprigtig og ærlig når man går ind i et forhold. Det er fordi jeg vil give vores sexliv en chance for at blomstre, i stedet for at ligge med lukkede øjne og fantasere om noget ‘andet’ når vi er sammen. Du skal hellere føle dig priviligeret - for det er faktisk meget, meget få kvinder der nogensinde (!) har fået lov at få kendskab til den side af mig og blive indviet i mit egentlige univers. Det er fordi jeg virkelig holder af dig.

Rate
4 votes
Comments
Order by: 
Per page: 
 
  •  Gumminos_L wrote 3472 Days Ago (neutral) 
     
    0
    När man träffar en ny partner, är det viktigt att tala om sina speciella erfarenheter, önskemål och funderingar redan från början.
    Om man berättar öppet och naturligt kan partnern tänka, att det kanske kan vara värt att testa.
    Så lyckades jag med Gumminos_G för 21 år sedan, och vi kan fortfarande upptäcka nya spännande detaljer.
     
       
     
     
    2 points
     
Copyright © 2024 Regnfrakker.dk